Închide meniul
VIDEO

Cristina Neagu a calificat-o pe CSM Bucureşti, de ziua ei, în finala Supercupei României! A fost sărbătorită cu tort

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 august 2023, 18:41

Cristina Neagu a calificat-o pe CSM Bucureşti, de ziua ei, în finala Supercupei României! A fost sărbătorită cu tort

Cristina Neagu a calificat-o pe CSM Bucureşti, de ziua ei, în finala Supercupei României

Cristian Neagu, sărbătorită cu tort / Captură Facebook

Cristina Neagu a calificat-o pe CSM Bucureşti în finala Supercupei României chiar în ziua în care a împlinit 35 de ani. Starul „tigroaicelor” a înscris cinci goluri în victoria categorică cu CSM Târgu Jiu, scor 34-18.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana CSM Bucureşti este prima finalistă a Supercupei României, la Turneul Final Four de la Piteşti, după ce a învins sâmbătă, în prima semifinală, formaţia CSM Târgu Jiu. Succesul i-a fost dedicat căpitanului Cristina Neagu.

Cristina Neagu a calificat-o pe CSM Bucureşti în finala Supercupei României

CSM Bucureşti s-a impus cu scorul de 34-18 (14-7), în primul meci oficial din stagiunea 2023-2024. La final, Cristian Neagu a fost sărbătorită de coechipiere.

Neagu a primit un tort şi i s-a cântat „La mulţi ani!„. „Sărbătorim cât mai dulce calificarea în finală și ziua Cristinei, în familie!”, au transmis oficialii clubului într-o postare de pe contul de Facebook.

În cea de-a doua semifinală se vor duela, tot sâmbătă, vicecampioana Rapid Bucureşti şi formaţia Dunărea Brăila. Finalele pentru medalii vor avea loc duminică, anunţă news.ro.

Reclamă

În 2022, Supercupa a revenit echipei CSM Bucureşti, după finala cu Rapid Bucureşti (scor 28-26).

Cristina Neagu, în echipa sezonului din Europa

Cristina Neagu a fost desemnată cel mai bun inter stânga din Europa şi a făcut parte din echipa sezonului 2022/23.

De patru ori desemnată cea mai bună jucătoare a lumii, Cristina Neagu a făcut un nou sezon foarte bun. Interul stâng de la CSM Bucureşti a depăşit borna de 1000 de goluri în Liga Campionilor în acest sezon şi a ajuns alături de campioana României până în sferturile de finală ale competiţiei. Neagu este a treia jucătoare din istorie care ajunge la o asemenea bornă.

Reclamă 4 / 0/3

La capătul sezonului, EHF a organizat la Viena prima gală EHF Excellence Awards, iar Neagu s-a numărat printre jucătoarele premiate.

Cristina Neagu a făcut parte din echipa sezonului 2022/23 şi a fost desemnată cel mai bun inter stânga. Este pentru a şaptea oară în ultimii opt ani când Neagu face parte din echipa sezonului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și