Închide meniul

Cristina Neagu a tras concluziile, după ultimul Campionat European din carieră: „Mi-aș fi dorit să fie altfel” + Continuă valul de critici la adresa arbitrajului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 noiembrie 2022, 20:35

Cristina Neagu a tras concluziile, după ultimul Campionat European din carieră: „Mi-aș fi dorit să fie altfel + Continuă valul de critici la adresa arbitrajului

Cristina Neagu a tras concluziile, după ultimul Campionat European din carieră

Cristina Neagu, în timul unui meci pentru România/ Profimedia

Cristina Neagu a tras concluziile, după ultimul Campionat European din carieră. Una dintre cele mai bune handbaliste din istorie şi-ar fi dorit ca ultimul turneu final european la care a participat să aibă alt deznodământ pentru România. Echipa naţională, pregătită de Florentin Pera, a încheiat competiţia pe locul 12.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a părăsit Campionatul European 2022 după înfrângerea suferită în faţa Germaniei. „Tricolorele” au încheiat grupa principala a turneului final pe ultimul loc, cu două puncte obţinute după victoria cu Spania.

Concluziile trase de Cristina Neagu, după ultimul Campionat European din carieră

Cristina Neagu şi-a exprimat regretul faţă de faptul că România nu s-a putut califica în careul de aşi, la Campionatul European din acest an. Cu toate acestea, interul stânga al lui CSM Bucureşti s-a declarat mândră de prestaţia „tricolorelor”, care au pierdut la un singur gol diferenţă două partide cruciale, cu Olanda şi Muntenegru.

„Mi-aș fi dorit să fie altfel. E clar că ce s-a întâmplat ieri a cântărit foarte mult, n-am putut să ne odihnim. Sigur că și Germania a jucat târziu și nu știu cât de mult au au dormit și fetele acelea, nu știu exact cât au schimbat ele de-a lungul turneului. Știu că noi am jucat cu aceleași jucătoare și și s-a simțit foarte mult oboseala astăzi.

Chiar ziceam mai devreme că am pierdut la un gol cu Olanda, pierdut la un gol cu Muntenegru, ambele meciuri cu greșeli mari de de arbitraj. Singurul meci în care am cedat și probabil a fost un pic și strategic, pentru că știam că meciul cu Macedonia era cel mai important pentru noi, a fost cel împotriva Franței. În rest, am făcut meciuri bune, am fost foarte aproape de toți adversarii. Asta deși toți credeau că toate echipele ne vor învinge foarte ușor la acest Campionat European, cred că s-au înșelat”, a declarat Cristina Neagu, pentru gsp.ro.

Reclamă

Cristina Neagu şi-a continuat valul de critici la adresa arbitrajului din partida România – Muntenegru

Cristina Neagu nu a uitat maniera controversată în care a fost arbitrată partida dintre România şi Muntenegru. Handbalista a declarat că „tricolorele” au revăzut unele faze ale partidei din etapa a doua a grupelor, şi au ajuns la concluzia că au fost puternic nedepretăţie de cele două arbitre.

„(n.r. V-ați mai uitat la faze de joc din meciul cu Muntenegru?) Sigur că ne-am uitat, a fost, a fost așa un pic de nebunie, dar asta e, asta mi se pare nedrept când altcineva decide pentru munca noastră. Atunci când e echipa adversă e mai bună, așa cum s-a întâmplat deseori, nu e nicio problemă să accepți înfrângerea cu fairplay, dar când alții decid cine câștigă pe teren, asta n-o să accept niciodată.

N-ai cum să joci handbal așa, nu ai cum! Și să știi că foarte multă lume a fost în asentimentul nostru și s-a văzut cu ochiul liber că a fost furăciune mai pe românește, dacă tot o spune furăciune”, a mai completat Cristina Neagu.

Reclamă 4 / 0/3

Deşi România a încheiat competiţia pe ultimul loc, Cristina Neagu a reuşit să devină golgheterul all-time al turneului final european. Despre această reuşită personală, sportiva s-a declarat mândră de faptul că poate împărţi acest clasament select, cu nume mari ale handbalului mondial.

„E ceva ce o să rămână acolo pentru totdeauna. Sunt mândră să fiu acolo alături de nume mari ale handbalului internațional. Așa cum spuneam și mai devreme, cred că la vârsta mea am făcut un turneu foarte bun și în continuare cred că jucătoarele cu mai mare experiență au au ținut în viață echipa națională și la acest turneu”, a mai completat Cristina Neagu.

Recomandări
  • Concluziile trase de Cristina Neagu, după ultimul Campionat European din carieră
  • Ce a declarat românca, după ce România a terminat pe 12 turneul final

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și