Închide meniul
NEWS ALERT

Cristina Neagu, amendă de 2000 de euro, după declaraţiile teribile de după CSM Bucureşti – Esbjerg

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 septembrie 2023, 15:42

Cristina Neagu, amendă de 2000 de euro, după declaraţiile teribile de după CSM Bucureşti – Esbjerg

Cristina Neagu a atins o bornă fabuloasă în Champions League!

Cristina Neagu, în timpul unui meci / Profimediaimages

Cristina Neagu a primit o amendă de 2000 de euro de la EHF, după declaraţiile teribile făcute după CSM Bucureşti – Esbjerg, 31-33, din returul sferturilor Ligii Campionilor, din sezonul precedent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost meciul în urmă căruia CSM Bucureşti a ratat calificarea în Final-Four, iar atenţia interului stânga s-a îndreptat spre arbitraj. Neagu a folosit cuvinte precum „hoţie”.

Cristina Neagu, amendă de 2000 de euro

„Tribunalul EHF a ajuns la decizia de a deschide o anchetă după declaraţiile făcute de Cristina Neagu, după meciul CSM Bucureşti şi Team Esbjerg, de pe 7 mai. Comportamentul jucătoarei e împotriva principiilor fair-play-ului.

Astfel, tribunalul EHF a decis să o amendeze cu 4000 de euro, ca urmare a limbajului folosit. Jumătate din amendă va fi aplicată cu suspendare, în rezerva unei perioade de probă, care va începe de la data prezentei decizii”, se arată în comunicatul emis de EHF.

Declaraţiile Cristinei Neagu, după CSM Bucureşti – Esbjerg

„Vreau să spun că acest tip de hoție nu l-am mai trăit de la ultimul Campionat European, cu Muntenegru. Dacă arbitrii cred că așa trebuie procedat, ok, eu nu cred. Felicit Esbjerg, sunt o echipă bună, fără îndoială, dar astăzi meritam să câștigăm, 7 contra 9 nu poți juca handbal.

Reclamă

De la începutul meciului efectiv au arbitrat într-o singură direcție, în special în a doua repriză, au închis meciul în repriza a doua cu tot felul de decizii ciudate, nu am primit faulturi, toate mingile s-au întors la Esbjerg, totul s-a încununat cu acele două cartonașe roșii, cel puțin la Arntzen. S-a arbitrat într-o singură direcție. Cu sistemul nu poți să te lupți.

În meciul tur am trăit aceeași situație, nu am primit niciun fault obișnuit de joc. Este hoție pe față, trăim această hoție pe teren propriu, eu zic că e păcat, am luptat, am arătat că suntem echipă de Final 4, dar 7 contra 9… E greu să lupți contra sistemului”, spunea Neagu, după CSM Bucureşti – Esjberg 31-33.

CSM București – Esbjerg 31-33, în returul din sferturile Ligii Campionilor

Jucătoarele de la CSM București nu au reușit să întoarcă rezultatul din tur, atunci când au fost învinse, scor 28-32. Danezele au fost prea puternice și s-au calificat în Final Four-ul de la Budapesta.

Reclamă 4 / 0/3

Principalele marcatoare ale partidei, care s-a jucat cu Sala Polivalentă plină, au fost Omoregie 8 goluri, Neagu 6, Dembele 6, pentru CSM, respectiv Breistol 7, pentru Team Esbjerg.

În tur, danezele au câştigat cu scorul de 32-28 (17-13), iar cu succesul din retur se califică la Turneul Final Four.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și