Închide meniul

Cristina Neagu, chinuită de amintiri după retragerea de la națională: „Și acum mai am coșmaruri de atunci!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 decembrie 2023, 11:32

Cristina Neagu, chinuită de amintiri după retragerea de la națională: Și acum mai am coșmaruri de atunci!”

Cristina Neagu, chinuită de amintiri după retragerea de la națională

Cristina Neagu, în timpul unui meci la națională/ Profimedia

Cristina Neagu este chinuită de amintiri, după ce și-a anunțat retragerea de la echipa națională. Interul stânga de la CSM București a declarat că încă mai are coșmaruri cu meciul pierdut de România în fața Cehiei, la Campionatul Mondial din 2017.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La momentul respectiv, „tricolorele” au ratat dramatic calificarea în sferturile Campionatului Mondial. Cehia a învins România, 28-17, cu un gol marcat în ultima secundă de joc, după ce „tricolorele” au condus pe tabelă timp de 55 de minute.

Cristina Neagu, chinuită de amintiri după retragerea de la națională

Cristina Neagu și-a anunțat retragerea de la echipa națională, la revenirea de la Campionatul Mondial din Danemarca, Norvegia și Suedia. Interul stânga de la CSM București a dezvăluit și care este meciul care încă o chinuie, la șase ani distanță după disputarea lui.

De asemenea, Neagu a declarat că în anul 2016, s-a produs un schimb de generație la națională, însă s-a construit de asemenea o echipă competitivă, care a obținut rezultate notabile.

„Reconstrucția a început din 2016, când nume importante s-au retras de la echipa națională. Totuși, am reușit să facem o echipă bună, să obținem cel puțin în perioada 2016-2018 rezultate bune, chiar dacă la Mondialul din 2017 am ieșit pe locul 10.

Reclamă

Cred că și acum mai am coșmaruri cu meciul împotriva Cehiei.

Nu îmi imaginez ce înseamnă schimbul de generație, că nu avem 10 jucătoare trecute de 35 de ani, deși alte echipe au jucătoare trecute de 35 de ani care joacă foarte bine, la cel mai înalt nivel și sunt apreciate. Ce știu este că îmi doresc ca echipa națională să revină sus”, a declarat Cristina Neagu.

Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea de la naţională, după Campionatul Mondial

Cristina Neagu şi-a anunţat, din nou, retragerea de la naţională, după Campionatul Mondial. Interul stânga de la CSM Bucureşti şi-a luat adio de la echipa naţională, după ce România şi-a încheiat parcursul de la turneul final.

Reclamă 4 / 0/3

Un alt turneu final ratat, nu ne-am îndeplinit obiectivul. Ne doream să fim măcar în sferturi, să accedem la turneul preolimpic, ăsta era obiectivul.

Dezamăgirea e foarte mare. Și pentru mine e foarte mare, pentru că nici nu am putut să joc la acest turneu. M-am accidentat, am făcut tot posibilul să mă recuperez, dar nu am reușit. Am încercat, pentru că știam cât de important era meciul cu Germania. Am încercat, dar nu am putut.

Ne-am abonat cumva la locul 12. Am avut o jucătoare senzațională, pe Lisa (n.r. Eliza Buceschi) și tot am terminat pe locul 12.

Eu îmi anunț oficial retragerea de la echipa națională dacă nu mai sunt șanse să ajungem la turneul preolimpic. Au fost 17 ani în care am jucat pentru echipa națională, în care am dat totul pentru echipa națională. Ce am reușit, mult, puțin… Două medalii, niște locuri patru și cinci. Dacă a fost mult sau puțin ne va spune timpul.

Eu am spus dinainte că e ultimul Campionat Mondial pentru mine și că-mi doresc să ajung la Jocurile Olimpice. Ar fi fost ceva extraordinar pentru cariera mea internațională. Luasem decizia dinainte”, a declarat Cristina Neagu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și