Închide meniul

Cristina Neagu, despre salariul uriaş primit la CSM Bucureşti: "Cu ceea ce fac pentru echipă merit fiecare euro". Ce condiţii le-a pus şefilor

Antena Sport Publicat: 17 aprilie 2021, 5:37

Cristina Neagu, despre salariul uriaş primit la CSM Bucureşti: "Cu ceea ce fac pentru echipă merit fiecare euro". Ce condiţii le-a pus şefilor

profimediaimages

Cristina Neagu a declarat că merită fiecare euro pe care îl primeşte de la CSM Bucueşti

  • Ce a spus Cristina Neagu despre salariul uriaş de la CSM
  • Cât timp vrea să mai joace pentru bucureştence

Cristina Neagu, desemnată de trei ori cea mai bună jucătoare a lumii, joacă la CSM din 2017. Salariul ei ar fi de 17.500 de euro lunar potrivit informaţiilor apărute în spaţiul public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Neagu: "Nu ştiu de ce se vorbeşte doar de salariul meu. Şi celelalte jucătoare sunt plătite din bani publici"

"Ştiu că există această discuţie, se vorbeşte despre salariul meu. M-a deranjat lucrul ăsta la început. A fost o chestiune destul de stresantă. Nu e neapărat treaba mea de unde-şi ia clubul banii. Eu am semnat pe un salariu, prin ceea ce fac pentru echipă merit fiecare euro din acel salariu. 

Asta e datoria mea. Să joc pentru echipă, nu să ştiu de unde vin banii. Toate echipele de handbal sunt sponsorizate din bani publici. Nu ştiu de ce se vorbeşte doar de salariul meu. Şi celelalte jucătoare sunt plătite din bani publici", a spus Cristina Neagu, într-un acordat BRD, cu care are un contract de imagine. 

Reclamă

Cristina Neagu: "Voi juca la CSM încă un an, apoi o să vedem"

Cristina Neagu a spus că intenţionează să ia o pauză de la meciurile echipei naţionale şi a pus presiune pe şefii lui CSM Bucureşti, dezamăgită de ratarea calificării în Final Four, în actuala ediţie din Champions League.

"Voi juca la CSM încă un an, apoi o să vedem. În funcţie de cum mă simt, de rezultate… Toate lucrurile astea contează. 

Reclamă

Aş vrea să văd că avem o echipă în adevăratul sens al cuvântului, o echipă care se bate pentru toate trofeele. Trebuie să ştii că mergi în direcţia bună", a mai spus Cristina Neagu.

"Am așteptat prea multe de la Cristina Neagu"

În urmă cu o săptămână, CSM Bucureşti a pierdut cu 24-19 în Rusia, contra lui ŢSKA Moscova. Campioana României câştigase pe propriul teren tot la cinci goluri diferenţă, dar ŢSKA a mers mai departe pentru că a marcat mai multe goluri în deplasare.

Cristina Neagu a fost cea mai bună jucătoare la Moscova, unde a marcat de 9 ori şi a aruncat în ultima secundă pentru obţinerea calificării.

Reclamă 4 / 0/3

"Mai puțin contează că s-a terminat 51-51 la general, rusoaicele s-au calificat. Le-am simțit de la început temătoare pe ale noastre, este chestia care nu-mi place la CSM și nu mi-a plăcut nici acum că am așteptat prea multe de la Cristina Neagu. Nu poate să câștige de una singura un meci. Avem așteptări prea multe de la ea, nu este normal așa ceva", a spus Radu Voina, pentru Radio Sport Total FM.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSM Bucureşti a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Cine e starul care a venit să dea goluri lângă Cristina Neagu
Handbal • 25 mart., 17:53
CSM Bucureşti a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Cine e starul care a venit să dea goluri lângă Cristina Neagu
Cristina Neagu e gata de "războiul" cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor
Handbal • 24 mart., 19:38
Cristina Neagu e gata de „războiul” cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor: „Suntem all-in! Vrem în Final Four!”
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti - Krim 30 -24
Handbal • 24 mart., 18:53
FOTO
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti – Krim 30 -24: „Au calitate pentru Final Four!”
CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana
Handbal • 24 mart., 18:32
CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana
Krim - CSM Bucureşti 24-30
Handbal • 16 mart., 21:32
Krim – CSM Bucureşti 24-30. Cristina Neagu, premiată de preşedintele Sloveniei după o seară magică în Liga Campionilor