Închide meniul

Cristina Neagu e gata de „războiul” cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor: „Suntem all-in! Vrem în Final Four!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 martie 2024, 19:38

Cristina Neagu e gata de „războiul cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor: „Suntem all-in! Vrem în Final Four!

Cristina Neagu e gata de "războiul" cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Cristina Neagu / Profimedia

Cristina Neagu e gata de „războiul” cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Cea mai bună handbalistă a României a anunţat că îţi doreşte să ajungă în Final Four şi să ajungă din nou în Final Four pentru a putea lupta pentru marele trofeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Neagu a fost cea mai bună marcatoare a campioanei României în partida câştigată în faţa celor de la Krim Ljubljana, scor 30 – 24.

Cristina Neagu e gata de „războiul” cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Ne dorim să ajungem în Final Four, întâlnim o echipă bună (n.r. – Metz) şi ce poate face diferenţa e să fim exacte în atac şi apărare. Cred în şansa noastră, nu facem nuntă din această calificare, mai avem o lună până la sferturi. Acum suntem bine, dacă jucam peste o săptămână sau două clar eram foarte bine, dar nu pot spune cum vom fi peste o lună. Încă Final Four-ul e departe, ne concentrăm pe următorul meci şi suntem all-in pentru meciul cu Metz„, a spus Neagu, conform orangesport.ro.

CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana

CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana. „Tigroaicele” s-au impus cu scorul de 30-24. Campioana CSM Bucureşti s-a calificat duminică, pe teren propriu, în sferturile Ligii Campionilor, după ce a învins formaţia Krim Ljubljana, scor 30-24 (14-13), şi în manşa retur din faza play-off. În sferturi, CSM Bucureşti se va duela cu Metz Handball.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 7 goluri, Gutierrez 6, Ingstad 4, pentru CSM, respectiv Radicevic 6, Dmitrieva 5, pentru Krim.

Reclamă

În tur, CSM Bucureşti s-a impus cu scorul de 30-24, iar cu dublă victorie se califică în sferturile de finală, fază în care se va duela cu Metz Handball, pentru un loc la Turneul Final Four de la Budapesta, 1-2 iunie. CSM Bucureşti a jucat ultima dată la Turneul F4 în 2018, scrie news.ro.

CSM Bucureşti a încheiat pe locul 4 în grupa A, ratând calificarea directă în sferturi, în urma rezultatelor: 28-24 şi 25-29 cu Odense, 24-26 şi 31-28 cu SG BBM Bietigheim, 23-27 şi 26-24 cu Gyor, 41-26 şi 35-26 cu IK Savehof, 28-30 şi 21-24 cu Brest, 29-24 şi 44-26 cu Buducnost, 29-29 şi 30-23 cu DVSC Debrecen.

În sferturile acestui sezon s-au mai calificat din optimi Vipers (29-28 şi 27-27 cu DVSC Debrecen) şi SG BBM Bietigheim (29-27 şi 31-31 cu Ikast Handbold). Ultima dispută din optimi are loc tot duminică, între Brest Bretagne – FTC Budapesta (30-28 în tur).

Reclamă 4 / 0/3

Meciurile din sferturile de finală, fază în care s-au calificat direct primele două clasate în cele două grupe (Gyor şi Odense, respectiv Metz şi Team Esbjerg), vor avea loc între 27 aprilie – 5 mai. Deţinătoarea trofeului este Vipers Kristiansand.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și