Închide meniul

Cristina Neagu, gata de joc la Campionatul Mondial! Veste uriaşă pentru România, înaintea meciului crucial cu Germania

Viviana Moraru Publicat: 6 decembrie 2023, 21:05

Reclamă
Cristina Neagu, gata de joc la Campionatul Mondial! Veste uriaşă pentru România, înaintea meciului crucial cu Germania

Cristina Neagu, gata de joc la Campiontul Mondial

Cristina Neagu / Profimediaimages

Cristina Neagu e gata de joc la Campionatul Mondial! Interul stânga ar putea evolua în duelul dintre România şi Germania, primul din faza grupelor principale de la competiţia găzduită de Danemarca, Suedia şi Norvegia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Neagu nu a evoluat în niciun meci al României de la Campionatul Mondial, din cauza unei accidentări. „Tricolorele” au fost învinse categoric de Danemarca în ultimul meci, fără interul stânga de la CSM Bucureşti în echipă.

Cristina Neagu, gata de joc la Campionatul Mondial

Conform fanatik.ro, Cristina Neagu s-a refăcut şi are şanse să evolueze contra Germaniei. Meciul este programat joi, de la ora 19:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Duelul cu Germania va fi unul de totul sau nimic pentru România, care are nevoie de victorie pentru a se menţine în cursa pentru calificarea în sferturi.

Cristina Neagu a început să se antreneze normal, alături de celelalte jucătoare ale României. La ultimele antrenamente, Neagu a apărut cu un bandaj uriaş pe genunchiul drept.

Reclamă

Sursa citată mai sus anunţă că Neagu va fi cu siguranţă în lotul României pentru meciul cu Germania, în ciuda declaraţiilor lui Gheorghe Tadici, care susţinea că interul stânga nu ne va putea ajuta la competiţia din acest final de an.

România împarte grupa preliminară de la Campionatul Mondial cu Germania, Polonia şi Japonia. „Tricolorele” au două puncte iar Germania, prima adversară, are patru puncte.

Gheorghe Tadici, înainte de România – Germania

Gheorghe Tadici a vorbit despre situaţia Cristinei Neagu, înainte de România – Germania, primul meci al tricolorelor din grupele principale ale Campionatului Mondial din Danemarca, Norvegia şi Suedia.

Reclamă 4 / 0/3

Selecţionerul care ne-a adus argintul la Mondiale, în 2005, susţine că faptul că Neagu nu e nici măcar aproape de forma ei maximă, astfel că, dacă s-ar afla în locul lui Pera, nu ar folosi-o niciun minut.

„În primele două meciuri, România a demonstrat că știe să joace handbal și în echipă. Nu trebuie să ne bazăm pe o singură jucătoare. Ce părere am despre Cristina Neagu? Evident că ea e cea mai bună handbalistă a noastră. Mulți o vor pe teren. Dar eu, dacă aș fi în locul lui Florentin Pera, n-aș merge deloc pe mâna lui Neagu.

La cum simt eu lucrurile, Neagu nejucând de o lună, ea nu e pregătită 100% pentru acest Campionat Mondial. N-am nimic cu Cristina Neagu, mai ales că eu am promovat-o, dar dacă ea nu e pregătită, atunci n-are rost să joace.

Ea ne poate ajuta acolo cu numele, cu prezența ei în anturajul echipei, dar Pera trebuie să le bage în echipă pe cele mai în formă jucătoare ale sale și doar pe cele apte sută la sută medical”, a spus Gheorghe Tadici, citat de prosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și