Închide meniul
Foto

Cristina Neagu, imagini emoţionante alături de mama sa după meciul uriaş cu Rapid. Rapidistele au cântat alături de fani

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 ianuarie 2023, 19:24

Cristina Neagu, imagini emoţionante alături de mama sa după meciul uriaş cu Rapid. Rapidistele au cântat alături de fani

Cristina Neagu, imagini emoţionante alături de mama sa

Profimedia

Cristina Neagu, imagini emoţionante alături de mama sa după meciul uriaş cu Rapid. Neagu a fost cea mai bună marcatoare a derby-ului, cu 7 goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSM Bucureşti a făcut un pas uriaşă către titlu, după victoria fabuloasă din derby-ul cu Rapid. Neagu şi-a condus echipa spre victorie prin cele 7 goluri marcate.

Cristina Neagu, imagini emoţionante alături de mama sa după meciul uriaş cu Rapid

Bucuria a fost uriaşă pentru Cristina Neagu la finalul meciului. Cea mai bună handbalistă a României a mers direct în tribună şi şi-a îmbrăţişat mama, sora şi nepotelul. Imaginile oferite au fost extrem de emoţionante.

La rândul lor, chiar dacă au pierdut, jucătoarele de la Rapid au cântat alături de fani la finalul partidei, chiar dacă rezultatul nu le-a fost favorabil.

CSM Bucureşti, victorie cu campioana Rapid Bucureşti, în derby-ul Ligii Naţionale

Liderul clasamentului Ligii Naţionale, CSM Bucureşti, a învins, luni, campioana en-titre Rapid Bucureşti şi s-a distanţat la 9 puncte în lupta pentru titlu.

Reclamă

CSM Bucureşti s-a impus cu scorul de 27-26 (13-13), în faţa unor tribune arhipline din Sala Polivalentă, biletele pentru confruntarea cu Rapid Bucureşti fiind vândute în totalitate de câteva zile.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 7 goluri, Dembele 5, pentru CSM Bucureşti, respectiv Kanor şi Badea, cu câte 5 reuşite, pentru Rapid Bucureşti.

În tur, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 31-31.

Reclamă 4 / 0/3

În urma rezultatului de luni, vicecampioana CSM Bucureşti se distanţează pe primul loc, cu 40 de puncte, iar Rapid Bucureşti, cu 31, coboară pe locul 4. Pe locul 2 se află Gloria Bistriţa (34), iar pe 3 este SCM Rm. Vâlcea (32). Meciul CSM – Rapid a fost ultimul din etapa a XIV-a, prima a returului Ligii Naţionale.

Rezultatele complete ale rundei sunt: CSM Slatina – Gloria Buzău 17-23, Gloria Bistriţa – HC Zalău 32-25, Dacia Mioveni – CSM Tg. Jiu 23-27, Minaur Baia Mare – SCM Craiova 36-25, Dunărea Brăila – Măgura Cisnădie 25-15, CSM Galaţi – SCM Rm. Vâlcea 22-26, CSM Bucureşti – Rapid Bucureşti 27-26.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil Vezi toate știrile
Citește și