Închide meniul
Foto

Cristina Neagu, imagini emoţionante alături de mama sa după meciul uriaş cu Rapid. Rapidistele au cântat alături de fani

De Valentin Pîrcălabu
Publicat: 30 ianuarie 2023, 19:24

Cristina Neagu, imagini emoţionante alături de mama sa după meciul uriaş cu Rapid. Neagu a fost cea mai bună marcatoare a derby-ului, cu 7 goluri.

Reclamă
Cristina Neagu, imagini emoţionante alături de mama sa după meciul uriaş cu Rapid. Rapidistele au cântat alături de fani

Cristina Neagu, imagini emoţionante alături de mama sa

Profimedia

CSM Bucureşti a făcut un pas uriaşă către titlu, după victoria fabuloasă din derby-ul cu Rapid. Neagu şi-a condus echipa spre victorie prin cele 7 goluri marcate.

Reclamă

Cristina Neagu, imagini emoţionante alături de mama sa după meciul uriaş cu Rapid

Bucuria a fost uriaşă pentru Cristina Neagu la finalul meciului. Cea mai bună handbalistă a României a mers direct în tribună şi şi-a îmbrăţişat mama, sora şi nepotelul. Imaginile oferite au fost extrem de emoţionante.

Reclamă

La rândul lor, chiar dacă au pierdut, jucătoarele de la Rapid au cântat alături de fani la finalul partidei, chiar dacă rezultatul nu le-a fost favorabil.

CSM Bucureşti, victorie cu campioana Rapid Bucureşti, în derby-ul Ligii Naţionale

Liderul clasamentului Ligii Naţionale, CSM Bucureşti, a învins, luni, campioana en-titre Rapid Bucureşti şi s-a distanţat la 9 puncte în lupta pentru titlu.

CSM Bucureşti s-a impus cu scorul de 27-26 (13-13), în faţa unor tribune arhipline din Sala Polivalentă, biletele pentru confruntarea cu Rapid Bucureşti fiind vândute în totalitate de câteva zile.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 7 goluri, Dembele 5, pentru CSM Bucureşti, respectiv Kanor şi Badea, cu câte 5 reuşite, pentru Rapid Bucureşti.

În tur, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 31-31.

În urma rezultatului de luni, vicecampioana CSM Bucureşti se distanţează pe primul loc, cu 40 de puncte, iar Rapid Bucureşti, cu 31, coboară pe locul 4. Pe locul 2 se află Gloria Bistriţa (34), iar pe 3 este SCM Rm. Vâlcea (32). Meciul CSM – Rapid a fost ultimul din etapa a XIV-a, prima a returului Ligii Naţionale.

Rezultatele complete ale rundei sunt: CSM Slatina – Gloria Buzău 17-23, Gloria Bistriţa – HC Zalău 32-25, Dacia Mioveni – CSM Tg. Jiu 23-27, Minaur Baia Mare – SCM Craiova 36-25, Dunărea Brăila – Măgura Cisnădie 25-15, CSM Galaţi – SCM Rm. Vâlcea 22-26, CSM Bucureşti – Rapid Bucureşti 27-26.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea