Închide meniul

CSM Bucureşti – Rapid 27-26. Cristina Neagu a dat recital în derby-ul din Sala Polivalentă! „Tigroaicele”, victorie uriaşă!

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 30 ianuarie 2023, 18:55 / Actualizat: 30 ianuarie 2024, 18:31

CSM Bucureşti – Rapid 27-26. Cristina Neagu a dat recital în derby-ul din Sala Polivalentă! „Tigroaicele, victorie uriaşă!

Cristina Georgiana Neagu in meciul de handbal feminin dintre Rapid Bucuresti si CSM Bucuresti, contand pentru Liga Florilor, desfasurat in Sala Rapid din Bucuresti, duminica 28 august 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

CSM Bucureşti – Rapid 27-26. Cristina Neagu şi coechipierele ei au dat lovitura şi au câştigat derby-ul din Liga Florilor. Au făcut un pas uriaş în cursa spre titlu!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liderul clasamentului Ligii Naţionale, CSM Bucureşti, a învins, campioana en-titre Rapid Bucureşti şi s-a distanţat la 9 puncte în lupta pentru titlu. CSM Bucureşti s-a impus cu scorul de 27-26 (13-13), în faţa unor tribune arhipline din Sala Polivalentă, biletele pentru confruntarea cu Rapid Bucureşti fiind vândute în totalitate de câteva zile.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 7 goluri, Dembele 5, pentru CSM Bucureşti, respectiv Kanor şi Badea, cu câte 5 reuşite, pentru Rapid Bucureşti. În tur, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 31-31.

În urma rezultatului de luni, vicecampioana CSM Bucureşti se distanţează pe primul loc, cu 40 de puncte, iar Rapid Bucureşti, cu 31, coboară pe locul 4. Pe locul 2 se află Gloria Bistriţa (34), iar pe 3 este SCM Rm. Vâlcea (32). Meciul CSM – Rapid a fost ultimul din etapa a XIV-a, prima a returului Ligii Naţionale.

Rezultatele complete ale rundei sunt: CSM Slatina – Gloria Buzău 17-23, Gloria Bistriţa – HC Zalău 32-25, Dacia Mioveni – CSM Tg. Jiu 23-27, Minaur Baia Mare – SCM Craiova 36-25, Dunărea Brăila – Măgura Cisnădie 25-15, CSM Galaţi – SCM Rm. Vâlcea 22-26, CSM Bucureşti – Rapid Bucureşti 27-26. Etapa a XV-a programează partide între 5-8 februarie.

Reclamă

CSM București – Rapid 27-26! Duel de „5 stele” în Liga Florilor

Update: CSM Bucureşti – Rapid 27-26! Final de meci. CSM a reuşit să se impună la limită, după ce rapidistele au ratat incredibil ultimul atac.

Update: CSM Bucureşti – Rapid 27-26! Gol superb reuşit de Ostase. Rapid s-a apropiat la un singur gol, cu un minut înainte de final.

Update: CSM Bucureşti – Rapid 26-23! CSM îşi menţine avansul de trei puncte, cu 4 minute înainte de final.

Reclamă 4 / 0/3

Update: CSM Bucureşti – Rapid 25-22! Cristina Neagu le-a dus pe tigroaice la trei goluri avans, cu 6 minute înainte de final!

Update pauză: CSM București – Rapid 13-13! Cele două echipe se află la egalitate după primele 30 de minute.

Update min 20: CSM București – Rapid 8-7! Meciul este unul foarte echilibrat, așa cum era de așteptat.

Rapid București este campioana en-titre, însă CSM București este lider actualul sezon, cu 37 de puncte. De altfel, „tigroaicele” sunt neînvinse în Liga Florilor. Singurul semi-eșec a venit chiar în meciul tur cu Rapid, atunci când duelul s-a terminat la egalitate, scor 31-31.

„Returul Ligii Florilor MOL începe acasă, în Sala Polivalentă, contra Handbal Rapid București, într-un meci de totul sau nimic!

Fetele au nevoie, ca de fiecare dată, de toată energia fanilor, fie că sunteți în tribună sau în fața televizorului”, a postat CSM București pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Cristina Neagu e uriaşă! A ajuns la 1.000 de goluri marcate în Liga Campionilor. CSM Bucureşti a învins Bietingheim cu 27-25

Cristina Neagu e uriaşă! A ajuns la 1.000 de goluri marcate în Liga Campionilor. CSM Bucureşti a învins duminică, în deplasare, formaţia SG Bietigheim, scor 27-25 (15-12), în etapa a XII-a din grupa A a Ligii Campionilor. Cristina Neagu a ajuns la 1.000 goluri marcate în competiţie. CSM este lider în grupă şi calificată în sferturile de finală.

Reclamă

Cristina Neagu conbtinuă să scrie istorie în handbalul mondială. După ce a devenit sportivul cu cele mai multe goluri marcate la un Campionatul European de handbal, Neagu a scris istorie şi în Liga Campionilor. A ajuns la 1.000 de goluri marcate în Liga Campionilor.

Principalele marcatoare pentru CSM au fost Aune 6 goluri, Neagu 5, Zaadi 4, iar de la gazde s-a remarcat Naidzinavicius 5. În minutul 17, Arntzen a fost eliminată direct cu cartonaş roşu, după o intervenţie gravă, dar involuntară, în apărare, la o adversară.

În urma rezultatului, CSM Bucureşti are 21 puncte, cu un bilanţ de zece victorii, o remiză şi o înfrângere, fiind calificată în sferturi. În etapa a XII-a s-au mai jucat partidele dintre Odense – Vipers 24-34, Brest – FTC Budapesta 24-21 şi Krim Ljubljana – DHK Banik Most 42-31.

Recomandări
  • CSM București – RAPID, LIVE SCORE, de la 17:30!

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și