Închide meniul

Cristina Neagu, mesaj superb după România – Portugalia 35-20: „Fanii au creat o atmosferă incredibilă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 aprilie 2023, 21:21

Cristina Neagu, mesaj superb după România – Portugalia 35-20: „Fanii au creat o atmosferă incredibilă!

Cristina Neagu, mesaj superb după România - Portugalia 35-20

Cristina Neagu, în timpul unui meci pentru România / Profimedia

Cristina Neagu a avut un mesaj superb după România – Portugalia 35-20. Neagu le-a mulţumit fanilor prezenţi în sala din Piteşti care au strigat tot meciul pentru naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a făcut un paş uriaş pentru calificarea la Campionatul Mondial, după ce a învins la o diferenţă de 15 goluri pe Portugalia. Principalele marcatoare ale partidei au fost Grozav 7 goluri, Neagu 6, Dincă 6, pentru România, respectiv Lima 5 şi Sabino 3 reuşite, pentru Portugalia, în prezenţa a 4.000 de fani entuziaşti în Piteşti Arena.

Cristina Neagu, mesaj superb după România – Portugalia 35-20

„Victorie importantă și suntem cu un pas mai aproape de Campionatul Mondial. Mulțumim tuturor celor care au fost prezenți în sala din Pitești și au creat o atmosferă incredibilă„, a scris Cristina Neagu pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Cristina Neagu (@cristinaneaguofficial)

Partida retur va avea loc în 12 aprilie, la Paredes, pentru un loc la turneul final al Campionatului Mondial din acest an. Campionatul Mondial va avea loc în premieră în trei ţări, Danemarca, Suedia şi Norvegia, între 29 noiembrie – 17 decembrie, cu 32 de echipe naţionale la start.

Reclamă

Adi Vasile, dezvăluiri unice despre Cristina Neagu: „E foarte bună. De cele mai multe ori câştigă!”

Adi Vasile a făcut dezvăluiri unice despre Cristina Neagu. Antrenorul de la CSM Bucureşti a spus că Neagu este foarte bună la tenis cu piciorul. Cristina Neagu are calităţi sportive de excepţie. Pe lângă prestaţiile stelare de la handbal, Cristina Neagu este talentată şi la alte sporturi. Adi Vasile spune că aceasta joacă foarte bine tenis cu piciorul.

„Da, e foarte bună (n.r.: la tenis cu piciorul). Joacă oriunde (n.r.: atât la fileu, cât și în spate). Când avem meci în deplasare și facem o activare înaintea meciului, jucăm de multe ori.

E deja un campionat de ani de zile, jucăm tenis de picior în trei și, de cele mai multe ori, câștigă echipa ei, ca să fiu sincer. Ea joacă cu Iulia și cu unul din maseuri, iar eu joc cu Ema și cu Eliza. Da, scorul e spre ele, asta e, ce să facem?”, a spus Adi Vasile la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

România are două echipe în sferturile Ligii Campionilor, după ce Rapid sa calificat dramatic

România va avea două echipe calificate în „sferturile” Ligii, după ce Rapid a reușit să treacă de Krim Ljubljana. CSM București este și ea calificată și o va întâlni Team Esbjerg, formație din Danemarca.

Rapid o va întâlni pe Vipers Kristiansand în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. „Dubla” va fi una foarte complicată, având în vedere faptul că norvegiencele sunt deținătoarele trofeului.

După revenirea incredibilă din meciul retur cu Krim, giuleștencele și-au obținut locul printre cele mai bune 8 echipe din lume. Acum misiunea va fi si mai dificilă, dat fiind adversarul de alt calibru. Vipers este campioana en-titre și va face tot posibilul să acceadă în Final 4 pentru a-și putea apăra trofeul.

Meciul tur se va disputa pe 29 sau 30 aprilie, la București. Returul se joacă o săptămână mai târziu, pe 6 sau 7 mai.

De cealaltă parte, CSM București o va întâlni pe Team Esbjerg în „sferturile” Ligii Campionilor! Vom avea parte de un duel de 5 stele între Cristina Neagu și Nora Mork, două dintre cele mai bune jucătoare din istoria handbalului feminin.

Meciul tur se va disputa pe 29 sau 30 aprilie, în Danemarca. Returul se joacă o săptămână mai târziu, pe 6 sau 7 mai, în sala Polivalentă din București.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și