Închide meniul

Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea! Mesajul transmis de cea mai bună handbalistă a României

Viviana Moraru Publicat: 12 septembrie 2024, 19:52 / Actualizat: 12 septembrie 2024, 23:00

Reclamă
Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea! Mesajul transmis de cea mai bună handbalistă a României

Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea din handbal

Cristina Neagu/ Profimedia

Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea din handbal. Cea mai bună handbalistă din istoria României a transmis un mesaj ferm şi a declarat că acesta este ultimul ei sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Neagu evoluează la CSM Bucureşti din 2017, după ce s-a transferat de la Buducnost. Aceasta a luat decizia de a se retrage din naţională anul trecut, după participarea la Campionatul Mondial.

Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea din handbal

Cristina Neagu a transmis că la finalul acestui sezon, se va retrage din handbal. Aceasta a transmis că vrea să se bucure din plin de ultima sa stagiune la CSM Bucureşti.

„Am un mesaj important pentru iubitorii handbalului. Și mai ales pentru oamenii care m-au susținut de-a lungul carierei mele. Am decis ca la sfârșitul acestui sezon competițional să mă retrag. Am decis de mult timp. sta voiam să le transmit fanilor. Vreau să fac ceva special în acest sezon. O caravană. Va merge cu mine peste tot în orașele țării. Vom avea un spațiu special în care mă voi întâlni cu fanii după meciuri.

Cu siguranță, lucrurile astea se vor afla de pe conturile mele de social media. Îi invit pe toți cu drag la meciuri dacă vor să mă vadă jucând pentru ultima oară!

Reclamă
Reclamă

Sunt 25 de ani de carieră. Și 20 de ani la cel mai înalt nivel. AM trecut prin multe momente frumoase. Sigur, oamenii țin minte trofeele. M-am bucurat tare de trofeul Ligii Campionilor și de cele două medalii pe care le-am câștigat cu echipa națională.Am avut multe momente grele din cauza accidentărilor. Am stat aproape patru ani în afara terenului. Am descoperit multe lucruril în acea perioadă. Cum ar fi să ai răbdare. Și să nu renunți niciodată. Cred că mi-am și depășit nivelul după aceste accidentări. Sincer îți spun, le consider cele mai mari victorii ale carierei mele. (N.r. Pleci de tot din sport?) Nu știu. Niciodată să nu spui niciodată”, a declarat Cristina Neagu, conform stirileprotv.ro.

Cristina Neagu a scris istorie şi a fost desemnată de patru ori cea mai bună jucătoare de handbal din lume. Aceasta a fost căpitanul echipei naţionale timp de şapte ani, reuşind să cucerească două medalii de bronz alături de „tricolore”, la Campionatul Mondial din 2015 şi la Campionatul European din 2010.

În carieră, Cristina Neagu a evoluat la FC Activ Ploieşti, Rulmentul Braşov, Oltchim Râmnicu Vâlcea, Buducnost şi CSM Bucureşti. Aceasta a câştigat de două ori Liga Campionilor şi are nu mai puţin de şapte titluri în Liga Naţională.

Reclamă

Cristina Neagu, după ce s-a retras de la naţionala României: „Mi-aş fi imaginat altfel finalul”

Cristina Neagu a vorbit din nou după ce s-a retras de la naţionala României. Cea mai bună jucătoare a lumii în patru rânduri, Neagu a avut parte de 17 ani în care a dat totul pentru România.

„Cu siguranță că mi-am imaginat altfel finalul. Și nu putem să știm niciodată cum ar fi fost și care ar fi fost rezultatul dacă aș fi fost sănătoasă și într-o formă bună, cum cred că eram înainte de accidentare. Dar sunt împăcată.

Să știi că sunt împăcată, pentru că am făcut tot ce a ținut de mine. Mi-am dorit foarte mult, am încercat, am rămas acolo cu echipa până la final. Am încercat să ajut cu tot ce am putut eu, chiar dacă nu puteam să ajut din teren. Așa a fost să fie. Nu pot să schimb nimic din ce a fost.

Mi-aș fi dorit, sigur, să pot să fiu pe teren la toate meciurile, să pot să dau tot ce am mai bun, să ajut echipa să se califice la Turneul Preolimpic, și de acolo să fi încercat calificarea la Jocurile Olimpice.

Nu e niciun secret că mi-aș fi dorit foarte mult să ajung la Paris, am zis-o în multe rânduri. Dar, dacă așa a fost să fie, eu sunt împăcată cu situația”, a spus Neagu, citată de lead.ro.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:49

Ce se întâmplă cu Adrian Şut, după anunţul plecării de la FCSB! Gigi Becali a dat cărţile pe faţă: „N-a fost vorba aşa!”

22:38

„Hagi a fost ‘Regele’, ea e ‘Regina’!” Reacţie superbă după anunţul retragerii Cristinei Neagu: „Din altă galaxie!”

22:31

Rafael Nadal a anunțat că nu va juca la Laver Cup! Mesajul spaniolului: „Sunt foarte dezamăgit!”

21:56

VIDEODavid Popovici şi Ancuţa Bodnar, aplaudaţi la scenă deschisă! Au făcut galerie la meciul lui Dinamo din Liga Campionilor

21:42

„Dacă el e dinozaur, eu ce mai sunt?” Cristi Săpunaru, mesaj savuros despre Dan Nistor, înaintea confruntării cu U Cluj

21:39

CS Dinamo – Fredericia HK 37-28! Campioana României, debut excelent în grupa A din EHF Champions League!

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 4 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 5 Denis Alibec a dat cărţile pe faţă după venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României 6 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!”
Citește și