Închide meniul

CSM Bucureşti – Rostov-Don 27-30. „Tigroaicele” lui Adi Vasile au fost aproape de o umilinţă istorică. Au fost conduse chiar şi cu 12 goluri!

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 septembrie 2021, 19:01

CSM Bucureşti – Rostov-Don 27-30. „Tigroaicele lui Adi Vasile au fost aproape de o umilinţă istorică. Au fost conduse chiar şi cu 12 goluri!

Cristina Neagu și coechipierele sale, eșc la "masa verde" în Liga Campionilor

Profimediaimages

  • CSM Bucureşti – Rostov-Don 27-30
  • Cristina Neague, două goluri din nouă aruncări

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, nu a avut nicio şansă în faţa rusoaicelor. A arătat cea mai slabă evoluţie din ultimele sezoane, inclusiv prin căpitanul Cristina Neagu, care a avut dificultăţi serioase pe faza ofensivă. Starul lui CSM a înscris numai 2 goluri din 9 aruncări la poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSM Bucureşti – Rostov-Don 27-30. Rusoaicele au defilat şi au condus cu 12 goluri!

Rostov-Don a condus cu 13-9 la pauză şi şi-a creat un avantaj uluitor în repriza a doua. A avut 22-10 pe tabelă, situaţie cu care CSM nu s-a mai întâlnit în ultimii ani. Pe final, bucureştencele au reuşit să mai reducă din diferenţă şi au evitat o înfrângere istorică. Au cedat, în cele din urmă, cu 27-30.

Meciul era câştigat cu mult înainte de fluierul final de Rostov. Dezorganizare n-aş spune că e, în schimb CSM are nevoie de timp. Şi dacă am fi câştigat meciul cu Rostov, problemele de fond erau aceleaşi.

Reclamă

Echipa are nişte probleme medicale în lot, banca noastră are nevoie de timp să se sudeze. Eu vă garantez că echipa asta are un viitor, trebuie să creadă în ea. Lucrurile nu sunt câştigate sau pierdute în momentul de faţă„, a declarat Adrian Vasile la finalul meciului.

CSM Bucureşti, fără victorie în acest sezon din Champions League

În etapa a II-a a grupei mai sunt programate, în 18-19 septembrie, meciurile dintre Buducnost – Borussia, Brest – Team Esbjerg şi FTC Budapesta – Podravka.

Reclamă

În prima dispută din grupă, campioana României a pierdut în deplasare cu Team Esbjerg, scor 21-22, şi are 0 puncte după două etape.

Programul turului în continuare este: Podravka – CSM (25 septembrie), Borussia Dortmund – CSM (16 octombrie), CSM Buducnost (23 octombrie), CSM – Brest Bretagne (30 octombrie), FTC Budapesta – CSM (13 noiembrie). Din 20 noiembrie vor începe partidele retur, care se vor încheia în 19 februarie 2022.

Faza play-off va avea loc între 26 martie – 3 aprilie, sferturile de finală între 30 aprilie – 8 mai, iar Turneul Final Four în 4-5 iunie, la Budapesta.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSM Bucureşti - Dunărea Brăila 35-35
Handbal • 28 mart., 19:11
CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie
CSM Bucureşti a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Cine e starul care a venit să dea goluri lângă Cristina Neagu
Handbal • 25 mart., 17:53
CSM Bucureşti a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Cine e starul care a venit să dea goluri lângă Cristina Neagu
Cristina Neagu e gata de "războiul" cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor
Handbal • 24 mart., 19:38
Cristina Neagu e gata de „războiul” cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor: „Suntem all-in! Vrem în Final Four!”
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti - Krim 30 -24
Handbal • 24 mart., 18:53
FOTO
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti – Krim 30 -24: „Au calitate pentru Final Four!”
CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana
Handbal • 24 mart., 18:32
CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana