Închide meniul

CSM Bucureşti, victorie de vis cu Ferencvaros! Cristina Neagu, din nou magistrală! „Tigroaicele” au egalat liderul grupei

Viviana Moraru Publicat: 4 decembrie 2022, 20:50

Reclamă
CSM Bucureşti, victorie de vis cu Ferencvaros! Cristina Neagu, din nou magistrală! „Tigroaicele au egalat liderul grupei

Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare în CSM Bucureşti - Ferencvaros

Cristina Neagu, în timpul unui meci pentru CSM Bucureşti/ Hepta

CSM Bucureşti a învins clar Ferencvaros, cu scorul de 30-24 (10-11), duminică, în Sala Polivalentă din Capitală, într-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Graţie succesului cu Ferencvaros, CSM Bucureşti a acumulat 11 puncte în grupa de Liga Campionilor, egalând liderul Vipers.

CSM Bucureşti, victorie de vis cu Ferencvaros

Prima repriză a aparţinut echipei oaspete, care a condus cu 3-1 şi 5-3, apoi s-a desprins la 8-5, iar la pauză avea un avans de un gol, 11-10.

CSM Bucureşti a făcut diferenţa în repriza secundă, după o serie remarcabilă începută în min. 48, la scorul de 20-21, şi încheiată în min. 58, la scorul de 27-21, câştigând în cele din urmă cu 30-24 meciul cu Ferencvaros.

Cristina Neagu a fost şi de data aceasta cea mai bună de pe teren, cu 14 goluri marcate, pentru ”tigroaice” puctând şi Elizabeth Omoregie 6 goluri, Crina Pintea 4, Malin Larsen Aune 2, Grace Zaadi Deuna 2, Alexandra Dindiligan 1, Siraba Dembele Pavlovic 1, Ema Alivodic 1. Marie Skurtveit Davidsen a apărat 12 şuturi, încheind cu un procentaj bun, de 36,36%.

Reclamă
Reclamă 4

Pentru ”Fradi” au înscris Antje Angela Malestein 5 goluri, Emily Bolk 4, Andrea Lekic (ex-CSM) 4, Alicia Stolle 3, Greta Marton 3, Dragana Cvijic (ex-CSM) 2, Zita Szucsanszki 1, Katrin Gitta Klujber 1, Szandra Szollosi-Zacsik 1. Meciul a fost arbitrat de bosniacii Aleksandar Jovic şi Nedim Arnautovic, iar delegat EHF a fost olandezul Ferdinand van der Helm.

În celelalte meciuri ale grupei, Vipers Kristiansand, deţinătoarea trofeului, a surclasat-o pe DHK Banik Most cu 43-21, sâmbătă, în deplasare, iar duminică, SG BBM Bietigheim a remizat acasă cu Brest Bretagne Handball, 25-25, în timp ce Krim Mercator Ljubljana a pierdut pe teren propriu în faţa formaţiei Odense Handbold, cu 23-29.

Pe 10 decembrie, CSM va juca revanşa cu Ferencvaros, în deplasare, informează agerpres.ro.

Reclamă

Cristina Neagu a fost nominalizată pentru titlul de cea mai bună handbalistă din 2022

Cristina Neagu a fost nominalizată pentru titlul de cea mai bună handbalistă din 2022. Forul european de handbal (EHF) a anunţat, vineri, că jucătoarele alese în All Star Team la Campionatul European sunt incluse automat şi în panoul de nominalizări pentru titlul de jucătoarea anului 2022.

Cristina Neagu a fost inclusă în echipa ideală la EURO 2022, chiar dacă România a terminat competiţia pe locul 12. Aceasta a fost ultima ediţie de european la care a participat interul stânga.

Aşa cum ne-a obişnuit, Neagu a fost principalul motor al echipei lui Pera. Neagu a marcat 34 de goluri şi a depăşit borna de 300 de goluri la europene. Ea a devenit astfel golgheterul all-time al competiţiei, fie că vorbim de turneul feminin sau masculin.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:46 28 iul.

Jaqueline Cristian – Angelique Kerber, în turul 2, la Jocurile Olimpice 2024

0:33 28 iul.

Cu cine luptă David Popovici pentru aur la proba de 100 m liber, la Jocurile Olimpice. Timpii lui Pan Zhanle, la 4×100 m

0:20 28 iul.

Jucătorii lui Dinamo visează la convocări la națională după remiza cu Sepsi: „E ceva special!” / „Mă simt foarte bine”

23:50

Sepsi – Dinamo 1-1! Neagu, gol la 2 minute după ce a intrat pe teren. „Câinii” rămân fără victorie la Sfântu Gheorghe din 2019

23:23

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. David Popovici şi Bernie Szocs intră in actiune. Programul complet

23:11

Eliza Samara, în turul 2, la proba de simplu de tenis de masă de la Jocurile Olimpice 2024

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY 6 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!
Citește și