Închide meniul

CSM Constanţa, a treia victorie în grupele European League! Victorie la scor cu polonezii de la Chrobry Glogow

Publicat: 14 noiembrie 2023, 21:31

Reclamă
CSM Constanţa, a treia victorie în grupele European League! Victorie la scor cu polonezii de la Chrobry Glogow

CSM Constanţa, a treia victorie în grupele European League

CSM Constanţa / Facebook CSM Constanţa

Echipa de handbal masculin CSM Constanţa a învins marţi, pe teren propriu, formaţia poloneză Chrobry Glogow, scor 29-18 (15-8), în al treilea meci din grupa H a European League, competiţie în care joacă în premieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Principalii marcatori ai partidei au fost Aliohin 5 goluri, Nikolic 5, pentru CSM Constanţa, respectiv Zieniewicz 3, Styrcz 3, pentru echipa poloneză, relatează news.ro.

CSM Constanţa, a treia victorie în grupele European League!

În cealaltă dispută a rundei, tot marţi, se joacă Tatabanya KC – Sporting CP.

În primele două etape, CSM Constanţa a obţinut rezultatele: 29-24 cu Tatabanya KC şi 29-28 cu Sporting CP, astfel că după trei etape este lider neînvins, cu 6 puncte.

Etapa a IV-a programează meci în deplasare pentru CSM Constanţa, returul cu Glogow, în 21 noiembrie.

Reclamă

Campioana Dinamo Bucureşti joacă în grupa G. CSM Constanţa s-a calificat în grupe după ce a eliminat în turul preliminar finalista ediţiei precedente, Fraikin Granollers, în timp ce Dinamo Bucureşti a fost repartizată direct în grupe.

Primele două clasate în fiecare din cele opt grupe preliminare se vor califica în cele principale, adică patru grupe de câte patru echipe.

România, în cursa pentru organizarea Campionatului European de handbal feminin din 2026! Cinci federaţii au depus candidaturile

România a intrat în cursa pentru organizarea Campionatului European de handbal feminin din 2026! Ţara noastră şi-a depus candidatura alături de Slovacia.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă România şi Slovacia, care candidează împreună, EHF a mai anunţat că şi-au mai depus candidaturuile pentru organizarea EURO 2026 Cehia şi Polonia (candidatură comună) şi Turcia.

Cinci federaţii membre EHF, între care şi România, au intrat oficial în cursa pentru găzduirea Campionatului European de handbal feminin din 2026, a anunţat, joi, forul continental, potrivit news.ro.

Termenul limită de depunere a candidaturilor a fost 25 octombrie. Federaţia Europeană de Handbal a primit candidatura Turciei, precum şi candidaturile comune Cehia/Polonia şi România/Slovacia.

România a găzduit EHF EURO 2000 feminin, în timp ce Polonia a găzduit EHF EURO 2016 masculin, iar Slovacia a fost coorganizator, alături de Ungaria, pentru EHF EURO 2022 masculin.

Inspecţiile vor avea loc în lunile noiembrie şi decembrie

Federaţia Europeană de Handbal va evalua candidaturile, iar inspecţiile la faţa locului vor avea loc în noiembrie şi decembrie 2023.

Comitetul Executiv al EHF va aloca EHF EURO 2026 feminin la reuniunea sa din 27 ianuarie 2024, de la Köln.

EHF EURO 2026 feminin este programat în perioada 3-20 decembrie, cu participarea a 24 de echipe.

Reclamă

Weekend final la Istanbul, Katowice sau Cluj-Napoca

În cazul Turciei, turneul s-ar disputa la Ankara, Antalya şi Istanbul, fiecare dintre aceste oraşe urmând să găzduiască câte două grupe, iar finala să se joace în Sinan Erdem Dome din Istanbul, cu o capacitate de 16.500 de locuri.

Cehia şi Polonia propun, de asemenea, trei oraşe gazdă: Brno în Cehia, precum şi Lubin şi Katowice în Polonia. Arena Spodek din Katowice, cu o capacitate de 11.016 locuri, ar urma să găzduiască weekendul final.

România şi Slovacia propun un turneu cu şapte oraşe gazdă, Cluj-Napoca, Piteşti, Craiova, Bistriţa şi Bucureşti în România, precum şi Bratislava şi Kosice în Slovacia. BT Arena din Cluj-Napoca, cu o capacitate de 10.000 de locuri, a fost desemnată ca loc de desfăşurare a weekend-ului final.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și