Închide meniul

David Popovici, dezvăluiri în premieră: „Când am fost mic, am avut convulsii febrile! Am avut norocul ăsta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 octombrie 2022, 18:02

David Popovici, dezvăluiri în premieră: „Când am fost mic, am avut convulsii febrile! Am avut norocul ăsta!

David Popovici a spus totul despre situația în care a ajuns la doar 18 ani

David Popovici, înaintea unei probe / Profimedia Images

David Popovici, dezvăluiri în premieră. Noul fenomen al nataţiei a spus că avut unele probleme de sănătate când era mic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici spune că a avut convulsii febrile când era mic, însă părinţii săi au avut grijă să urmeze sfaturile medicilor.

David Popovici, dezvăluiri în premieră

Când am fost mic am avut convulsii febrile, nu este nimic prea grav, numai că s-ar fi putut transforma în ceva grav dacă parintii mei nu ar fi urmat sfatul unor specialişti. Am avut norocul să duc o viaţă normală, să fiu sănătos, sunt bucuros şi le multumesc pentru asta pentru că au fost atenţi. Nu am avut niciodată teamă de medic tocmai pentru ca mama mea mi-a explicat că e un lucru normal şi nu m-au ameninţat sau speriat niciodată cu teama clasică de medic„, a spus David Popovici.

David Popovici l-a uluit pe antrenorul lui Robert Glință

David Popovici l-a uluit pe Luka Gabrilo, antrenorul lui Robert Glință. Acesta a fost alături de elevul său la CM de la Budapesta, unde l-a întâlnit pe „Regele Nataţiei”.

Unul dintre aspectele pe care Gabrilo l-a remarcat a fost forma corpului lui David Popovici. Antrenorul este de părere că se aseamănă cu un delfin.

Reclamă

„David are două chestii la care nu toată lumea are acces: primul este antrenorul său, Adrian. Acesta un tip liniștit și tăcut, cu picioarele pe pământ. Îl iubesc, suntem prieteni buni.

Important este că nu fac mare caz din ce au reușit. Forma corpului său nu e a unui om, ci a unui delfin, merge deasupra valului când înoată. Am avut o discuție cu David și i-am spus: Ascultă-l pe Adrian și lasă-i pe ceilalți din jurul tău care îți spun anumite lucruri, Adrian te va duce departe!”, a declarat Luka Gabrilo, citat de gsp.ro.

Michael Phelps, cuvinte de laudă la adresa lui David Popovici: „E singura persoană de pe planetă”

Michael Phelps a avut doar cuvinte de laudă pentru David Popovici, cel care a scris istorie pentru România în această vară. Legendarul înotător american are încredere că tânărul sportiv român poate doborî şi alte recorduri, după cele stabilite deja.

Reclamă 4 / 0/3

Michael Phelps este unul dintre cei mai titraţi înotători din istorie. Americanul a câştigat nu mai puţin de 28 de medalii olimpice, 23 de aur, 3 de argint şi 2 de bronz în întreaga sa carieră.

„Dacă există vreo persoană pe planetă care să scoată un timp de sub 1 minut și 42 de secunde la 200 de metri liber, aceela este David Popovici. Puștiul ăsta a scos 46.9, 47.0, 47.0, 47.1, 47.1 și 47.2 la probele de 100 de metri liber susținute în acest an. Țin cont de astfel de lucruri.

Să vezi pe cineva înotând atât de eficient precum o face el… are o mișcare foarte bună. E doar o chestiune de timp până când el va deveni și mai puternic și va înota și mai repede”, a declarat Michael Phelps, potrivit NBC Sports.

Performanţele lui David Popovici, din vara lui 2022

David Popovici a avut o vară fantsatică, devenind campion european la seniori, cât şi mondial şi european la juniori. Sportivul a stabilit un nou record mondial la Campionatul European de la Roma, la proba de 100 de metri liber, unde a înregistrat timpul uluitor de 46,86 secunde.

La aceeaşi competiţie, românul a devenit campion european şi în proba de 200 de metri liber, unde a stabilit recordul mondial la nivel de juniori, 1.42.97.

Totodată, la Campionatul Mondial de Juniori de la Lima, David Popovici a câştigat medalia de aur la 100 şi 200 de metri liber, înregistrând timpi fabuloşi.

Şi la Campionatul European de Juniori de la Otopeni, David Popovici a făcut senzaţie, cucerind cea mai strălucitoare medalie la probele la care s-a consacrat deja, 100 şi 200 de metri liber, cât şi la 50 de metri.

Reclamă
Recomandări
  • David Popovici, dezvăluiri în premieră
  • David Popovici e noul fenomen al nataţiei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și