Închide meniul

Decizia luată de Primăria București după ce 3 milioane de euro au fost aruncate pe geam în ultimul an

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 mai 2020, 17:50

Decizia luată de Primăria București după ce 3 milioane de euro au fost aruncate pe geam în ultimul an

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Gabriela Firea

Mai mult, municipalitatea va sprijini demersul echipei feminine de handbal, care poate rata prezența în Liga Campionior, în stagiunea viitoare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”În ciuda perioadei dificile pe care o traversează întregul sport românesc, Primăria Generală a Capitalei a ţinut să îi asigure pe reprezentanţii CSM Bucureşti de sprijinul său. 

Sportul bucureştean se va bucura astfel de continuitate la toate nivelurile. Reprezentanţii primăriei au afirmat că aşteaptă resursele financiare din partea Ministerului de Finanţe pentru ca activitatea Clubului Sportiv Municipal Bucureşti să se desfăşoare în cele mai bune condiţii.

CSM București poate rata Liga Campionilor

În ceea ce priveşte situaţia echipei feminine de handbal, Primăria Generală a Municipiului Bucureşti a anunţat că va sprijini eforturile clubului pentru a îndrepta greşeala Federaţiei Române de Handbal, cea care a decis îngheţarea sezonului 2019-2020. În urma hotărârii, CSM Bucureşti, deşi mai avea de disputat o restanţă, a încheiat pe locul doi şi va avea nevoie de bunăvoinţa EHF pentru a juca în sezonul viitor al Ligii Campionilor. 

În condiţii normale, echipa feminină de handbal a Clubului Sportiv Municipal Bucureşti ar fi încheiat sezonul pe primul loc în clasament şi ar fi fost admisă direct în Liga Campionilor. Îi asigurăm pe toţi sportivii şi antrenorii, dar şi pe fanii noştri de tot respectul. CSM Bucureşti rămâne astfel acelaşi club puternic şi unit”, se arată într-un comunicat emis de CSM. 

Reclamă

SCM Râmnicu Vâlcea (18 meciuri) şi CSM Bucureşti (17) încheie în această ordine primele două locuri, la egalitate de puncte, 43, despărţite fiind de golaveraj.

În urma deciziei, SCM Râmnicu Vâlcea va evolua în Liga Campionilor, iar CSM Bucureşti va aştepta decizia EHF privind acordarea unui wild-card pentru aceeaşi competiţie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și