Închide meniul

Xavi Pascual a fost ales cel mai bun antrenor catalan în 2021! Lovitură uriaşă dată de tehnicianul de handbal de la Dinamo

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 mai 2022, 16:54

Xavi Pascual a fost ales cel mai bun antrenor catalan în 2021! Lovitură uriaşă dată de tehnicianul de handbal de la Dinamo

Xavi Pascual a fost desemnat cel mai bun antrenor catalan în 2021

Facebook CS Dinamo Bucure;ti

Xavi Pascual a fost ales cel mai bun antrenor catalan în 2021. Antrenorul de la Dinamo a primit premiul în cadrul „Galei Sportului Catalan”, ce s-a desfăşurat marţi, 24 mai.
Antrenorul catalan, care a câştigat cu Dinamo titlul şi Cupa României, a dat o lovitură uriaşă şi a fost desemnat cel mai bun antrenor catalan în 2021.

Xavi Pascual a fost ales cel mai bun antrenor catalan în 2021

„Xavier Pascual, onorat la Barcelona! Premiu pentru ”cel mai bun antrenor catalan în 2021”.
Marți, la Barcelona, s-a desfășurat cea de a 25-a Gală a Sportului Catalan. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc pe 18 ianuarie, dar a fost amânat din motive medicale. În cadrul acestei gale de ținută, antrenorul echipei de handbal Dinamo, Xavier Pascual, a primit premiul pentru ”Cel mai bun antrenor catalan din 2021”.
Pasqual a cucerit în 2021 tot ce se putea cuceri cu FC Barcelona. În 2022, el a câștigat cu Dinamo titlul național și Cupa României„, a scris Clubul Sportiv Dinamo pe pagina de Facebook.

Xavi Pascual a dezvăluit cum a devenit omul-trofeu de la FC Barcelona

Xavi Pascual, antrenorul echipei de handbal masculin al lui Dinamo, a făcut dezvăluiri savuroase la AS.ro LIVE. Marele tehnician a vorbit despre momentul retragerii sale ca jucător, în 2005. Xavi Pascual s-a retras la 36 de ani. Ultimul său club a fost SD Octavio Vigo, iar marele antrenor a dezvăluit la AS.ro LIVE că situația dificilă prin care trecea soția sa, care se ocupa de creșterea celor doi copii, l-a determinat să își încheie cariera de handbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”În ziua în care m-am retras… Am noroc că soția mea nu va vedea asta, sper că nu. Jucam în Vigo și traversam Spania mereu cu autocarul, erau 12 ore în fiecare zi. Nu exista pentru noi avionul. Aveam 35-36 de ani. Clubul voia să-mi reînnoiască contractul.

Am ajuns acasă, unde erau cei doi copii și soția mea. Am ajuns dimineața, pe la 08:30. Am găsit-o pe soția mea cu unul în brațe, iar celălalt de mână. A zis: ”Ia-i că nu-i mai suport!”. Atunci mi-am spus ”Până aici!”.

Îmi era bine, puteam să câștig bani, dar nu mă mai simțeam bine. E un lucru care îmi e foarte clar. Banii nu sunt totul în viață. Cine îmi cunoaște viața? Nimeni! Am viața mea, familia mea și gata”, a povestit Xavi Pascual, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Xavi Pascual, antrenorul cu cele mai multe trofee în ultimul deceniu

În vârstă de 53 de ani, Xavi Pascual este omul cu cele mai multe trofee cucerite în ultimul deceniu în Europa, cu aceeași echipă. În total, el are în palmares nu mai puțin de 63 de trofee.

Reclamă

Antrenorul catalan a fost „generalul” Barcelonei în ultimul deceniu, în ceea ce privește handbalul. A cucerit trei Ligi ale Campionilor din cele 9 din istoria Barcelonei.

Pasqual este doar al doilea antrenor care câștigă trei trofee în Liga Campionilor cu aceeași echipă, după Talant Dujshebaev.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Xavi Pascual a fost ales cel mai bun antrenor catalan în 2021
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și