Închide meniul

Dinamo – Veszprem 31-29. „Dulăii”, victorie în memoria lui Marian Cozma! Echipa lui Xavi Pascual, succes uriaș în Liga Campionilor

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 octombrie 2021, 22:02

Dinamo – Veszprem 31-29. „Dulăii, victorie în memoria lui Marian Cozma! Echipa lui Xavi Pascual, succes uriaș în Liga Campionilor

Dinamo, victorie în memoria lui Marian Cozma

Profimedia

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a învins joi, pe teren propriu, formaţia ungară Veszprem HC, scor 31-29, în etapa a 6-a din grupa B a Ligii Campionilor. Cele două echipe au jucat şi în memoria lui Marian Cozma, pivotul decedat în urmă cu 12 ani, pe când juca la formaţia din Ungaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo, victorie în memoria lui Marian Cozma

Chiar dacă partida nu s-a disputat cu spectatori, cele două cluburi au avut parte de numeroase mesaje pe reţelele de socializare, după ce au anunţat că nu vor uita de Marian Cozma, dinamovistul care s-a transferat la Veszprem, iar în 8 februarie 2009 a murit, în oraşul ungar. El a fost înjunghiat într-un club unde se afla pentru a sărbători naşterea copilului unui coleg de la echipa din Veszprem.

Principalii marcatori ai partidei au fost Ghionea 7 goluri, Campos 6, pentru Dinamo, respectiv Nenadic 8, pentru Veszprem.

În grupa B, s-a mai jucat partida dintre Vive Kiele – PSG, un rezultat surpriză – 38-33, iar joi seară mai sunt programate confruntările dintre SG Flensburg Handewitt – HC Motor şi FC Porto – FC Barcelona.

Dinamo, două victorii în Liga Campionilor

Anterior, Dinamo Bucureşti a obţinut următoarele rezultate în grupa B: 32-29 cu Kielce, 30-41 cu PSG, 26-27 cu FC Porto, 32-36 cu FC Barcelona şi 27-28 cu HC Motor.

Reclamă

După şase etape, Dinamo Bucureşti ocupă locul 7, cu 4 puncte.

În următoarea etapă, campioana României va juca în deplasare, cu Flensburg, în 17 noiembrie.

După disputarea partidelor tur-retur în ambele grupe ale Ligii Campionilor, încep fazele eliminatorii, din 30 martie 2022, play-off şi sferturi, iar Turneul Final Four va avea loc în 18-19 iunie.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și