Închide meniul

Dumitru Dragomir, reacție devastatoare după ce fanii Rapidului au înjurat-o pe Cristina Neagu: „Trebuie să-i elimine! Sentimentul de turmă este îngrozitor!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 27 februarie 2023, 19:02

Dumitru Dragomir, reacție devastatoare după ce fanii Rapidului au înjurat-o pe Cristina Neagu: Trebuie să-i elimine! Sentimentul de turmă este îngrozitor!”

Dumitru Dragomir, reacție devastatoare după ce fanii Rapidului au înjurat-o pe Cristina Neagu

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir a avut o reacție devastatoare după ce fanii Rapidului au înjurat-o pe Cristina Neagu. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal cataloghează drept inadmisibil gestul fanilor rapidiști.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timpul partidei CSM București – Rapid, scor 31-24, din Cupa României la handbal feminin, suporterii oaspeților au înjurat-o pe Cristina Neagu.

Dumitru Dragomir, reacție devastatoare după ce fanii Rapidului au înjurat-o pe Cristina Neagu

Dumitru Dragomir susține că îi cunoaște pe liderii galeriei Rapidului și consideră că nu aceștia au dat tonul la scandările împotriva Cristinei Neagu.

„N-am fost de acord cu treaba aceasta. Este ceva de neînțeles. Pentru că șefii galeriei, îi cunosc pe amândoi, sunt băieți așezați. Și greu jignesc pe cineva. Eu i-am cunoscut și sunt jos pălăria!

Cred că cineva care n-are tangențe cu conducerea galeriei a dat tonul. Și știți cum e, omul este ca oaia. Mediul de turmă.

Reclamă

Cum să o jignești pe ea, pe Halep. Cum să le jignești. Pe doamnele noastre toate, de la canotaj, de la atletism, tenis. Sunt niște doamne, nu poți să le treci prin față.

Eu sunt amic cu toate. Când mă înâlnesc, cu toate mă pup. Puică și, de la doamna Iolanda încoace, toate niște doamne. Când mă întâlnesc pe la diferite paranghelii, mai stăm de vorbă, ne pupăm.

Este o doamnă. Ca și Halep. Pe care trebuie să le respecți. Pentru efortul pe care l-au făcut aceste femei. Pentru valoarea lor. Pentru cât au muncit. Numai pentru acest lucru ar trebui respectate. Cum să te comporți așa?

Reclamă 4 / 0/3

În mulțimea aceasta sunt și tâmpiți, și descreierați. Și mulți oameni deștepți care se iau după tâmpiții aceia. Aruncă un tâmpit o piatră într-o botâie, cum spuneam noi la Bălcești, într-o apă adâncă, se aruncă o sută de inteligenți și nu pot să o scoată.

Sentimentul de turmă este îngrozitor. Sentimentul de turmă a răsturnat guverne. Împărați. Regi. Părerea mea este însă că șefii galeriei îi vor elimina pe acești indivizi. Fac pariu!

Să nu uite că a fost și la Rapid, la junioare. Dar ce sportivă. Cea mai tare din omenire. Și te apuci să o înjuri. Părerea mea este că șefii galeriei, încă o dată spun, îi cunosc, trebuie să-i elimine, să ia măsuri”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Cristina Neagu: „Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic!”

„Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Pentru mine nu e dureros. Asta spune totul despre caracterul lor. Eu nu am ce să comentez. Asta spune totul despre ei. Știți foarte bine ce fel de galerie este…

În lumea asta, oricine poate fi suporterul oricărei echipe, atât timp cât o faci cu mândrie și fair play. Că eu țin cu o echipă de fotbal care nu e pe placul lor (n.r. – FCSB)… Pe mine nu mă interesează ce cred ei. Dacă ei că cred că e frumos să vii într-o sală în care sunt atâția copii și să adresezi injurii… Repet, asta spune mult despre educația și caracterul lor (…)

Rapid are o echipă bună și a demonstrat de-a lungul anilor. Chiar vreau să fac diferența între fani și echipă. Noi, jucătoarele, ne respectăm între noi. Sper ca Rapid să ajungă cât mai sus în Liga Campionilor”, a spus Cristina Neagu, despre cuvintele dure pe care fanii Rapidului i le-au adresat.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și