Închide meniul

Eliza Buceschi a semnat! Unde va evolua cea mai bună jucătoare a României de la Campionatul Mondial sezonul viitor

Alex Masgras Publicat: 24 decembrie 2023, 19:44

Reclamă
Eliza Buceschi a semnat! Unde va evolua cea mai bună jucătoare a României de la Campionatul Mondial sezonul viitor

Eliza Buceschi a semnat

Eliza Buceschi, în timpul meciului România - Chile / Profimedia

Eliza Buceschi a semnat! Cea mai bună jucătoare a României de la Campionatul Mondial de handbal feminin a decis să continue la Rapid. Formaţia din Giuleşti le-a făcut astfel un cadou fanilor înainte de Crăciun, anunţând prelungirea contractului chiar în Ajun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eliza Buceschi evoluează la Rapid din 2020 şi este căpitanul echipei. În 2022, a câştigat titlul alături de Rapid, iar în 2023 a ajuns până în sferturile Ligii Campionilor alături de formaţia din Giuleşti.

Eliza Buceschi a semnat!

„Eliza va îmbrăca și sezoanele următoare tricoul alb-vișiniu!

De când a ajuns în Giulești, a crescut alături de echipa noastră ca-n povești. A devenit căpitanul de care RAPID avea nevoie, conducând echipa spre titlul național în 2022 și spre sferturile Ligii Campionilor în 2023.

Suntem mândri de tine și îți mulțumim pentru toate clipele frumoase oferite rapidiștilor în acești peste 3 ani de zile. Așteptăm cu nerăbdare să cucerim împreună cât mai multe trofee!

Reclamă

Împreună suntem DE NECLINTIT!”, a anunţat clubul Rapid, prin intermediul paginii de Facebook.

CSM București, lovitură importantă pe piața transferurilor!

CSM București a reușit o lovitură importantă pe piața transferurilor! Conducerea formației din capitală a anunțat o nouă mutare importantă pentru handbalul românesc.

Mai exact, conducerea „tigroaicelor” s-a înțeles cu sportiva din Olanda Inger Smits, fosta campioană mondială din anul 2019 și medaliată cu bronz la Campionatul European din 2018.

Reclamă 4 / 0/3

„Apărătoare de bază în echipa reprezentativă a Olandei și la campioana Germaniei, Inger Smits va fi în lotul CSM București următoarele două sezaone.

Campioană mondială în 2019 și sfertfinalistă anul acesta. Medaliată cu bronz la Europeanul din 2018, când Olanda a învins România în finala mică, în primul rând datorită apărării. Câștigătoare a EHF European League în 2022. Campioană a ultimelor două ediții ale campionatului german cu Biethigheim, aflată în acest moment cu un punct deasupra lui CSM București în grupa A a EHF Champions League. Membra unei familii de handbaliști, cu tatăl și cu doi frați îmbrăcând și ei tricourile echipei reprezentative a Olandei și mezinul Kay câștigător al ultimei ediții a Ligii Campionilor la masculin. La 29 de ani, Inger Smits are un CV ce o poate recomanda oricărei echipe de top din handbalul european, dar din vară se va alătura lui CSM București.

”Abia aștept să joc în grozava atmosferă de la București. Ne vedem sezonul următor!”, a declarat în momentul semnării contractului jucătoarea olandeză, într-un scurt video de prezentare, ce poate fi urmărit pe conturile de social media ale clubului bucureștean. Până atunci, pe 11 februarie, suporterii ”tigroaicelor” o pot vedea la lucru în Capitală și ca adversară a CSM-ului, în partida din EHF Champions League de pe 11 februarie.

Te așteptăm să facem atmosferă, Inger!”, au notat oficialii de la CSM București, prin intermediul site-ului oficial.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și