Închide meniul

CSM București, lovitură importantă pe piața transferurilor! „Tigroaicele” s-au înțeles cu Inger Smits, fostă campioană mondială

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 24 decembrie 2023, 14:21

CSM București, lovitură importantă pe piața transferurilor! Tigroaicele” s-au înțeles cu Inger Smits, fostă campioană mondială

CSM București, lovitură importantă pe piața transferurilor

Inger Smits / Site CSM București

CSM București a reușit o lovitură importantă pe piața transferurilor! Conducerea formației din capitală a anunțat o nouă mutare importantă pentru handbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai exact, conducerea „tigroaicelor” s-a înțeles cu sportiva din Olanda Inger Smits, fosta campioană mondială din anul 2019 și medaliată cu bronz la Campionatul European din 2018.

CSM București, lovitură importantă pe piața transferurilor! Reacția lui Smits

După ce a semnat cu CSM București, pe o perioadă de două sezoane, Inger Simts s-a declarat fericită pentru faptul că s-a alăturat echipei din capitală. Totodată, aceasta a transmis și un mesaj pentru fanii echipei, prin intermediul comunicatului oficial postat de club.

„Apărătoare de bază în echipa reprezentativă a Olandei și la campioana Germaniei, Inger Smits va fi în lotul CSM București următoarele două sezaone.

Campioană mondială în 2019 și sfertfinalistă anul acesta. Medaliată cu bronz la Europeanul din 2018, când Olanda a învins România în finala mică, în primul rând datorită apărării. Câștigătoare a EHF European League în 2022. Campioană a ultimelor două ediții ale campionatului german cu Biethigheim, aflată în acest moment cu un punct deasupra lui CSM București în grupa A a EHF Champions League. Membra unei familii de handbaliști, cu tatăl și cu doi frați îmbrăcând și ei tricourile echipei reprezentative a Olandei și mezinul Kay câștigător al ultimei ediții a Ligii Campionilor la masculin. La 29 de ani, Inger Smits are un CV ce o poate recomanda oricărei echipe de top din handbalul european, dar din vară se va alătura lui CSM București.

Reclamă

”Abia aștept să joc în grozava atmosferă de la București. Ne vedem sezonul următor!”, a declarat în momentul semnării contractului jucătoarea olandeză, într-un scurt video de prezentare, ce poate fi urmărit pe conturile de social media ale clubului bucureștean. Până atunci, pe 11 februarie, suporterii ”tigroaicelor” o pot vedea la lucru în Capitală și ca adversară a CSM-ului, în partida din EHF Champions League de pe 11 februarie.

Te așteptăm să facem atmosferă, Inger!”, au notat oficialii de la CSM București, prin intermediul site-ului oficial.

CSM București s-a înțeles și cu portarul naționalei Braziliei

În decursul zilei de 23 decembrie, oficalii de la CSM București au anunțat un nou transfer incredibil!

Reclamă 4 / 0/3

Gabriela Dias Moreschi a semnat un contract pe doi ani cu CSM Bucureşti, valabil din vara viitoare, a anunţat, sâmbătă, campioana României pe site-ul său oficial, notează agerpres.ro.

Gabriela Goncalves Dias Moreschi (29 ani, 1,90 m) a fost campioană a Norvegiei şi a Germaniei, câştigătoare a Ligii Campionilor, a Jocurilor Pan Americane şi ale Americii de Sud, fiind una dintre portăriţele de top în actualul sezon din EHF Champions League, cu un procentaj mediu al mingilor salvate de 32,08%. Moreschi a avut 18 intervenţii în meciul direct cu CSM Bucureşti, când eficienţa a ajuns la 42,86%, iar la Mondialul recent încheiat a avut o medie de 32,1%.

„Sunt foarte bucuroasă că voi face parte din lotul lui CSM Bucureşti din sezonul următor. Sunt nerăbdătoare să mă întâlnesc cu fanii şi cu toată lumea din echipă şi abia aştept să creăm multe momente frumoase împreună”, a transmis Moreschi într-un clip video postat pe conturile de social media ale CSM Bucureşti.

CSMB le-a mai transferat pentru sezonul viitor pe extrema stânga daneză Emma Friis (Ikast) şi pe portarul Daciana Hosu (SCM Râmnicu Vâlcea).

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și