Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Oana Manea a dezvăluit motivul pentru care Cristina Neagu s-a retras de la naţională: "E o jucătoare de top, dar nu le poate avea pe toate!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 aprilie 2021, 7:41

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Oana Manea a dezvăluit motivul pentru care Cristina Neagu s-a retras de la naţională: "E o jucătoare de top, dar nu le poate avea pe toate!"

AS.ro LIVE

Oana Manea, invitata lui Cătălin Oprişan

Prietenă cu starul de la CSM Bucureşti, Manea este convinsă că momentul în care vine această decizie este unul potrivit. Tricolorele au ratat calificarea la Jocurile Olimpice, iar în 2021 le aşteaptă meciuri de foc la Campionatul Mondial şi în calificările la Campionatul European.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oana Manea: "Cristinei Neagu cred că îi trebuia o pauză"

"Eu cred că o cunosc destul de bine pe Cristina…cu siguranţă s-a gândit la tot ce urmează. Cristina este o jucătoare de top, dar ca orice om nu poţi să le ai pe toate. M-am gândit la fizicul ei, la construcţie ei. Ea având destul de multe accidentări şi a tras foarte mult după ele… musculatura e foarte grea la ea, face foarte des rupturi musculare, întinderi şi cred că îi trebuia o pauză. 

După majoritatea meciurilor îi trebuia o zi de pauză ca să poată să îşi revină fizic. Cu siguranţă revine, sigur! Tot ce este oficial…cu siguranţă va participa cât timp o ţine fizicul", a declarat Oana Manea la AS.ro LIVE

Cristina Neagu a explicat de ce s-a retras de la echipa naţională

Cristina Neagu i-a anunţat pe fani de ce nu va mai juca niciun meci în tricoul României în 2021. I-a asigurat totuşi că reveni la echipa naţională şi că va încerca să îşi amâne retragerea din activitate până la Jocurile Olimpice din 2024.

"Vine o pauză pentru mine. Cel mai probabil, nu o să joc la echipa națională în 2021. Sper să am mai multa energie la anul, să fiu mai motivată. Am acumulat oboseală fizică şi psihică, am avut accidentări și cred că e un moment bun să mă odihnesc, apoi să revin cu dorințe noi. De la anul, voi continua să joc la națională. Vreau să merg la Jocurile Olimpice! Sunt calificări pentru Euro de la anul, e Campionatul Mondial… fetele vor învață să joace și fară mine

Reclamă
Reclamă 4

Nu vorbim de o retragere definitivă, e ceva temporar. E doar o pauză, am nevoie să-mi încarc bateriile. Dacă o să fiu sănătoasă, cu siguranță mă voi întoarce și la națională. Dacă ne calificam la această ediţie de la Tokyo, era posibil să vorbim despre o retragere definitivă. Parcă vreau o altă ieșire din handbal. La Paris, în 2024, deja o să am 36 de ani. Dar, mai e mult până acolo", a precizat Cristina Neagu, la revenirea în ţară, după ce a calificat România la Campionatul Mondial.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și