Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Tricoul echipei naţionale este sacru!" Adi Vasile, favorit să preia echipa naţională. De ce a refuzat oferta în urmă cu un an

Antena Sport Publicat: 21 decembrie 2020, 8:15

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Tricoul echipei naţionale este sacru!" Adi Vasile, favorit să preia echipa naţională. De ce a refuzat oferta în urmă cu un an

captura as.ro

Adi Vasile, invitat la AS.ro LIVE

  • Ce spune Adi Vasile despre o nouă ofertă de la FRH
  • Cum a comentat parcursul dezastruos de la EURO

Adi Vasile este favorit să preia echipa naţională, care a terminat pe locul 12 la Campionatul European, cea mai slabă clasare din istorie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Vasile: "M-am bâlbâit când am refuzat echipa naţională"

Adi Vasile a fost dorit de Federaţie şi în urmă cu an, după Campionatul Mondial.

"A fost foarte greu momentul ăla când am refuzat, chiar dacă aveam contract cu naționala Muntenegrului. Eu la momentul în care Tomas Ryde a plecat încă aveam contract. Urmau turneul preolimpic, Jocurile Olimpice…

Reclamă

A venit acea ofertă care a fost măgulitoare. Eu am avut marea șansă să fiu educat sportiv de niște oameni senzaționali, așa că pentru mine a fost foarte simplu: ești bun dacă ți se cântă imnul. Pentru mine, tricoul echipei naţionale este un lucru sacru. Nu poţi să tratezi cu superficialitate, nu ai ce să cauţi acolo.

În momentul în care l-am sunat pe Alexandru Dedu (n.r. preşedintele FRF) cred că m-am bâlbâit foarte mult. Se băteau în mine rațiunea cu… Cred că ar fi fost mult prea repede pentru mine, abia fusesem numit la CSM. Eu încerc să fiu cât mai obiectiv, cât mai critic. Acel moment nu cred că l-aș fi meritat pe deplin", a spus Adi Vasile, în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Reclamă

Adi Vasile: "E trist că, în 2020, echipa naţională nu are o identitate"

Antrenorul în vârstă de 38 de ani nu a exclus varianta de a pregăti în paralel CSM Bucureşti şi prima reprezentativă.

"În momentul de față practic și Bogdan (n.r. Burcea) este antrenor la Craiova și la națională

Trebuie să recunoaştem că rezultatul de la European nu este ca o surpriză. Nu poţi să îl pui pe seama unui accident. Trebuie să fim conştienţi de care este realitatea noastră. În primul rând, trebuie să ne gândim dacă vrem să updatăm nişte lucruri înspre mai bine. Asta e foarte complicat, vine cu foarte multă muncă, cu o strategie. 

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate, pentru 2020, să vorbeşti că România nu are o identitate, aşa cum eu consider, este foarte trist", a mai spus Adi Vasile.

URMARESTE AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ AS.RO LIVE CU ADI VASILE

Adi Vasile a jucat 10 ani la Steaua

Adrian Vasile a jucat timp de 10 ani la Steaua, din 2001 până în 2011. El a devenit antrenor secund la CSM Bucureşti, la trei ani după retragere. Iar în 2017 a preluat şi postul de secund al echipei naţionale a Muntenegrului. Acum, o pregăteşte pe CSM Bucureşti, ca antrenor principal.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSM Bucureşti - Dunărea Brăila 35-35
Handbal • 19:11
CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
Cristina Neagu e gata de "războiul" cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor
Handbal • 24 mart., 19:38
Cristina Neagu e gata de „războiul” cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor: „Suntem all-in! Vrem în Final Four!”
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti - Krim 30 -24
Handbal • 24 mart., 18:53
FOTO
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti – Krim 30 -24: „Au calitate pentru Final Four!”
CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana
Handbal • 24 mart., 18:32
CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana