Închide meniul

EXCLUSIV | "Să o înlocuieşti în echipă este imposibil la nivel mondial". Reacţia lui Adi Vasile după ce Cristina Neagu s-a infectat cu Covid-19

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 octombrie 2020, 13:28

EXCLUSIV | "Să o înlocuieşti în echipă este imposibil la nivel mondial". Reacţia lui Adi Vasile după ce Cristina Neagu s-a infectat cu Covid-19

Profimediaimages

Cristina Neagu are coronavirus

Antrenorul "tigroaicelor" a venit cu precizări şi i-a liniştit pe fani. Toate celelalte jucătoare au fost testate deja de două ori, iar rezultatele sunt negative.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Neagu, în izolare după ce a fost testată pozitiv cu Covid-19

"Cristina a fost depistată pozitiv, în data de 1 octombrie a primit rezultatul testului. Partea bună este că starea ei este bună, nu are niciun fel de simptomologie agresivă. Se simte bine, asta e cel mai important. Este izolată la domiciliu. Restul echipei este în afara oricărui pericol, au fost înştiinţate tot timpul toate organele în perioada asta în care Cristina a avut rezultatul.

Mai mult decât atât, echipa a avut o perioadă de vacanţă, astfel încât ea nu a intrat în contact cu nimeni din cadrul echipei. Restul, în ultima săptămână, atât cei care am fost la echipele naţionale cât şi cei care am rămas în Bucureşti, am fost testaţi de cel puţin 2 ori. Unii au fost testaţi chiar de 3 ori la echipele naţionale. Rezultatele au fost negative, chiar şi la ultimul test făcut ieri", a declarat Adi Vasile pentru AS.ro.

CSM Bucureşti va pleca joi, în Norvegia, fără cea mai bună jucătoare din lot. Româncele au duel în Liga Campionilor cu Vipers Kristiansand.

"Eu cred că, la un moment dat, cu toţii am avut în minte faptul că poate, cineva dintre noi, o să fie depistat pozitiv cu acest virus. Mă gândesc că şansele să îl eviţi 100% sunt poate zero. Aşa că probabil deja în minţile noastre s-a făcut de multe ori un calcul cum va fi dacă cineva dintre noi ar fi infectat şi cum ne-am continua vieţile după. Să o înlocuieşti pe Cristina în echipă este imposibil la nivel mondial, imposibil", a mai spus Adi Vasile.

Reclamă

Cristina Neagu a impresionat în primele două meciuri din grupa A. A marcat 12 goluri cu Metz şi 10 cu Team Esbjerg.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și