Închide meniul

„Fetele şi-au scos încălţările la uşă! A fost un Moş Nicolae foarte drăguţ!” Adi Vasile, declaraţii savuroase de la Campionatul Mondial de handbal

Antena Sport Publicat: 6 decembrie 2021, 18:43

„Fetele şi-au scos încălţările la uşă! A fost un Moş Nicolae foarte drăguţ! Adi Vasile, declaraţii savuroase de la Campionatul Mondial de handbal

Adi Vasile, mesaj tranşant

Mediafax Foto / Ciprian Petcut via Hepta

  • Adrian Vasile este selecţionerul naţionalei de handbal a României
  • Moş Nicolae a venit la naţionala de handbal

Selecţionerul naţionalei României de handbal, Adrian Vasile, a dezvăluit că Moş Nicolae le-a adus elevelor sale cadouri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Vasile: „Fetele au fost foarte drăguţe, şi-au scos încălţările la uşă

Fetele au fost foarte drăguţe, şi-au scos încălţările la uşă. A fost un Moş Nicolae foarte drăguţ şi sunt momente importante, pentru că pe noi ne prinde Moşul la câte un turneu final şi sunt acele mici bucurii pe care ni le facem pe lângă momentele bune din meci”, a spus Adrian Vasile.

România va juca cu Norvegia la Campionatul Mondial

Despre confruntarea cu Norvegia, de marţi seară, antrenorul principal al tricolorelor a afirmat: ”Nu e presiune, e un meci de handbal cu campioana europeană, aşa că e o bucurie. Este un meci care trebuie să creeze foarte multă bucurie, foarte multă ambiţie. E unul din meciurile foarte frumoase de jucat. Împotriva Norvegiei trebuie să fim 60 de minute la un potenţial maxim. Cred că până acum am avut o prestaţie corectă, iar de acum ne îndreptăm către partea de mijloc a turneului.

Reclamă
Citește și:

Ne-am bucurat foarte tare să avem susţinerea românilor la primele două meciuri, aşa că aşteptăm ca la meciul împotriva Norvegiei să fie şi mai numeoşi, să ne bucurăm de scandările tricolore din sală. E o adevărată plăcere să joci cu fani în spate, lucru care ne lipseşte în ţară. Aşteptăm să ne bucurăm şi să-i bucurăm şi pe ei”.

Şi pivotul Alexandra Subţirică a făcut referiri la partida cu campioana europeană de marţi, punctând că o victorie ar fi cu adevărat cel mai frumos cadou de Moş Nicolae.

Reclamă
Este un meci foarte greu cu Norvegia, dar o să încercăm să jucăm cel mai bun handbal al nostru şi să ne bucurăm mâine de realizările noastre. Şi de o victorie, de ce nu? Am studiat Norvegia, le ştim planul de atac şi cel de apărare, acum urmează să disputăm meciul şi să vedem ce ne iese. De Moş Nicolae am primit dulciuri, dar victoria cu Norvegia ar fi cel mai frumos cadou”.

Partida România – Norvegia va avea loc marţi, de la ora 21.30, şi este ultima din grupa C. Înaintea acesteia, ambele echipe sunt calificate în grupele principale.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”