Închide meniul

Florentin Pera, după eliminarea României de la Campionatul European: „Toate fetele au plâns!”

Alexandru Ivan Publicat: 16 noiembrie 2022, 21:22

Florentin Pera, după eliminarea României de la Campionatul European: „Toate fetele au plâns!

Florentin Pera, prima reacție după ce România a fost eliminată de la Campionatul European 

Florentin Pera, într-un meci pentru România / Profimedia

  • Florentin Pera, după eliminarea României de la Campionatul European
  • Ce a spus selecționerul tricolorelor

Florentin Pera a oferit prima reacție după ce România a fost eliminată de la Campionatul European. Selecționerul a recunoscut că tricolorele au fost dărâmate după eșecul dramatic cu Muntenegru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florentin Pera a spus că jucătoarele României n-au putut să se mai concentreze la ultimul meci cu Germania, după ce arbitrajul din partida cu Muntenegru le-a scos din minți.

Florentin Pera, prima reacție după ce România a fost eliminată de la Campionatul European

„Echipa naționala a făcut unul dintre cele mai bune turnee din ultimii ani. Trebuia să fim în primele șase. Tot ce s-a întâmplat în final nu reflectă adevărul. Am fost dezavantajați clar de arbitraj. Au existat scuze verbale către Federație pentru arbitrajul de la meciurile cu Olanda și Muntenegru. Au fost niște faze incredibile. Toată echipa a fost afectată, toate fetele au plâns după meci! Cu cele patru puncte pe care le-am pierdut am fi putut să fim în primele șase sau în semifinale. Poate suntem o țară prea mică și s-a simțit acest lucru la European”, a spus Florentin Pera, conform digisport.ro. 

Reclamă

România a pierdut la limită cu Muntenegru, 34-35, după un meci în care arbitrii Vranes și Wenninger au avut un rol decisiv. În urma acestei înfrângeri, tricolorele au ratat matematic calificarea în semifinale.

La ultimul meci de la European, România a cedat 28-32 cu Germania și a terminat grupa pe ultimul loc.

Reclamă

Crina Pintea, în lacrimi după ce România a fost eliminată de la Campionatul European

Crina Pintea a izbucnit în lacrimi după  ce România a fost eliminată de la Campionatul European. Pivotul naționalei nu poate trece peste greșelile de arbitraj de la înfrângerea cu Muntenegru. 

„Pentru mine au trecut anii și de fiecare dată s-a întâmplat așa. Nu am mers la Jocurile Olimpice din cauza unor jocuri de culise. E foarte frustrant. Nu mai e vorba despre handbal. Ce rost are să te mai pregătești?

Ce rost are să mai faci sacrificii dacă totul se întâmplă în spate? Sunt foarte frustrată și foarte dezamăgită. Atâția ani am venit la națională cu un mare vis și nu l-am putut realiza. Sunt tot mai aproape de a mă retrage de la națională… Simt că nu mai putere și speranță. Parcă totul e împotriva noastră. După ieri, ce mai putem face? Noi mereu am spus-o, dar e ca și cum am vorbi cu pereții.

Reclamă 4 / 0/3

Noi am vrut să facem ceva pentru noi, dar nu ni s-a permis. Noi nu avem voie, nu putem face asta. Sunt 100% că dacă li se întâmpla franțuzoaicelor sau norvegiencelor, li s-ar fi permis. Sunt jocuri de culise! Ni s-a zis că nu putem face și noi ceva pentru sufletul nostru. Sunt foarte dezamăgită!

Felul în care am arătat și am tras spune multe despre ce construim. Unde eram acum cu cele 4 puncte pierdute? După meciul de ieri nu am putut dormi. Când puneam capul pe pernă îmi veneau toate fazele în minte”, a spus Crina Pintea, după meciul România – Germania 28-32.

Cristian Gaţu a avut cea mai dură reacţie după România – Muntenegru 34-35

Cristian Gaţu a avut cea mai dură reacţie după arbitrajul dezastruos din meciul România – Muntenegru 34-35.

„S-a terminat cu înfrângerea noastră, nemeritată din punctul meu de vedere, datorită unui arbitraj clar părtinitor. M-au impresionat plânsetele echipei noastre. Moral, sunt câştigătoare ale jocului de ieri.

Deciziile arbitrelor au fost clar părtinitoare şi clar toate în favoarea echipei Muntenegru. Greşelile repetate şi toate în aceeaşi direcţie. De a facilita victoria unei echipe.

Nu ştiu cum vor dormi ele, cele două infractoare, cum vor dormi după ce o să vadă plânsetele echipei noastre. Dacă vom bate şi Germania, vor fi lacrimi de regret”, a spus Gaţu, pentru Antena Sport.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”