Închide meniul

„Foarte multă durere!” Crina Pintea s-a prăbuşit emoţional după ce România a încheiat pe locul 12 Campionatul Mondial

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2023, 21:46

„Foarte multă durere! Crina Pintea s-a prăbuşit emoţional după ce România a încheiat pe locul 12 Campionatul Mondial

Crina Pintea s-a prăbuşit emoţional după ce România a încheiat pe locul 12 Campionatul Mondial 2023

Crina Pintea, după un meci al României / Profimediaimages

Crina Pintea s-a prăbuşit emoţional după ce România a încheiat pe locul 12 Campionatul Mondial de handbal feminin. Pivotul reprezentativei noastre nu a mai rezistat şi a început să plângă la interviul de la finalul meciului cu Polonia, scor 27-26.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a ratat calificarea în sferturi după ce a pierdut cu Germania în primul meci al grupelor principale, iar Danemarca a câştigat meciul cu Polonia. Tricolorele au suferit o nouă dezamăgire după meciul cu Polonia. Au ratat şi calificarea la Turneul Preolimpic.

Crina Pintea s-a prăbuşit emoţional după Polonia – România 26-27

Crina Pintea şi-a găsit cu greu cuvintele la finalul meciului şi nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile.

Mă simt bine. Cred că am fost foarte aproape, dar în același timp foarte departe de ceea ce ne doream noi. Sunt mândră de felul cum ne-am luptat în aceste două meciuri, cu Japonia și cu Polonia. Sunt mândră de felul în care ne-am luptat și cu Germania, cred că puțină luciditate și astăzi eram acolo unde cred că eu că ne-ar fi fost locul.

A mai trecut un an și simțim foarte multă durere, chiar dacă cumva se vede altceva. Toate suntem aici pentru că iubim sportul ăsta și că punem foarte mult suflet în ceea ce facem. Cred că toate, de la cea mai mică la cea mai mare, ne-am dorit foarte mult să intrăm în primele 8 și să avem parte de un turneu preolimpic.

Reclamă

Este visul fiecărui sportiv, asta mi-am dorit de când am făcut eu primii pași în handbal la echipa națională. Am zis cumva la 22 de ani că e timp, au trecut vreo 11 ani de atunci și se pare că timpul nu mai e de partea noastră.

Ne doare pe toate și ce pot să spun este că îmi doresc ca fiecare de acum încolo să muncească pentru visul lui și să profite la maxim dacă are o șansă, pentru că timpul trece și nu se mai întoarce”, a declarat Crina Pintea, cu ochii în lacrimi, potrivit fanatik.ro.

Surprinzător, imediat după fluierul final a fost o bucurie de nedescris pe banca României. Florentin Pera s-a extaziat la maximum şi şi-a îmbrăţişat jucătoarele (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Reclamă 4 / 0/3

România, victorie la limită cu Polonia

Naţionala de handbal feminin a României a învins luni, la Herning, reprezentativa Poloniei, scor 27-26 (13-10), şi a încheiat grupa III pe locul 3, cu 6 puncte, urmând a reveni în ţară marţi. Pentru Cristina Neagu, care a jucat într-un singur meci la Herning, a fost ultima participare la un Campionat Mondial, potrivit propriei declaraţii.

Principalele marcatoare tricolore au fost Buceschi 11 goluri, Laslo 5, Pintea 4, iar pentru Polonia s-a remarcat Balsam 8.

Tot luni s-a mai jucat în grupa principală III partida Japonia – Serbia 22-20, iar ultima dispută a zilei este între Germania – Danemarca, cele două echipe calificate în sferturile de finală.

România a ratat faza sferturilor şi, implicit, calificarea directă la turneele preolimpice, urmând a încheia competiţia pe locurile 9-12.

Rezultatele complete ale României la Campionatul Mondial sunt: 44-19 cu Chile, 37-28 cu Serbia, 23-39 cu Danemarca (grupa preliminară E), 22-24 cu Germania, 32-28 cu Japonia, 27-26 cu Polonia (grupa principală III).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și