Închide meniul

Focar de Covid-19 la CSM Bucureşti! Meciul cu Rostov a fost amânat

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2022, 20:00

Focar de Covid-19 la CSM Bucureşti! Meciul cu Rostov a fost amânat

Cristina Neagu, în CSM București - Podravka

Profimediaimages

Meciul cu Rostiv-Don era programat sâmbătă, în deplasare, iar acesta a fost amânat. După 12 etape derulate în grupa A din Liga Campionilor, CSM Bucureşti se află pe locul 5, cu 14 puncte, iar Rostov este pe locul secund, cu 17 puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma testării RT-PCR dinaintea plecării către Rusia, Siraba Dembele, Denisa Vâlcan, Mehmedalja Mulabdic și Marie Davidsen au fost depistați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. În urma rezultatelor celor patru și a legistației în vigoare, pentru a evita riscul răspândirii virusului, deplasarea a fost amânată!„, a anunţat CSM Bucureşti.

Citește și:

Cristina Neagu a semnat un nou contract cu CSM Bucureşti

La finalul anului trecut, Cristina Neagu a semnat un nou contract cu CSM Bucureşti. Handbalista de 33 de ani a parafat deja noua înţelegere şi se va lupta pentru câştigarea unui nou titlu cu echipa antrenată de Adi Vasile.

Clubul Sportiv Municipal București îi anunță atât pe fanii noștri, cât și pe toți suporterii handbalului din țara noastră că cea mai bună jucătoare a lumii va evolua în continuare în Liga Florilor și în Liga Campionior pentru echipa la care a evoluat în ultimii patru ani și jumătate!

Cristina Neagu și Clubul Sportiv Municipal București au ajuns la un acord de a continua împreună! Cristina și-a prelungit actuala înțelegere cu încă doi ani! Cea mai bună handbalistă a lumii în patru rânduri, Cristina Neagu, 33 de ani, evoluează la CSM București din 2017. Cristina a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSȘ nr. 5 București. Ca senioară a evoluat pentru HC Activ Ploiești, Rulmentul Brașov, Oltchim Vâlcea și ŽRK Budućnost.

Reclamă

Mult succes, Cristina Neagu!„, se anunţă în comunicatul celor de la CSM Bucureşti.

Noul contract este valabil până în 2024. Neagu ar urma să încaseze lunar 20.000 de euro la echipa aflată pe locul 3 în Liga Florilor. Sportiva ajunsă la 33 de ani are în palmares șase trofee cucerite în Liga Națională și a fost desemnată de șase ori cea mai bună handbalistă din România.

De asemenea, Cristina Neagu a fost declarată de patru ori cea mai bună jucătoare a lumii. Românca este prima handbalistă din lume care a câştigat de atât de multe ori acest titlu, în 2010, 2015, 2016 și 2018.

Reclamă 4 / 0/3

Cu echipa națională de handbal, Cristina Neagu a obținut două medalii de bronz, la Campionatul Mondial din 2015 și la Europeanul din 2010.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și