Închide meniul

FRH a reacţionat, după eşecul categoric al României cu Danemarca! Principalele probleme identificate

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 6 decembrie 2023, 10:09

FRH a reacţionat, după eşecul categoric al României cu Danemarca! Principalele probleme identificate

FRH a reacţionat, după eşecul categoric al României cu Danemarca

Jucătoarele României, după înfrângerea cu Danemarca / Profimedia

FRH a reacţionat, după eşecul categoric al României cu Danemarca! Tricolorele au încheiat grupa E de la Campionatul Mondial de handbal feminin cu o înfrângere usturătoare în faţa Danemarcei, una dintre ţările gazdă ale competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Danezele s-au impus cu 39-23, dar România îşi îndreaptă acum atenţia către grupele principale ale competiţiei. Federaţia Română de Handbal a făcut o analiză după înfrângera de marţi seară şi a identificat principalele probleme ale tricolorelor.

FRH a reacţionat, după eşecul categoric al României cu Danemarca!

În comunicatul FRH au fost menţionate greşelile din atac, mai ales în situaţii de 1 la 1, dar şi problemele din apărare, obiectivul fiind refacerea unui bloc compact şi eficient al tricolorelor pe fază defensivă. Ca exemplu a fost dat meciul cu Serbia, câştigat de România cu 37-28:

„Mulțumim suporterilor inimoși, care ne-au încurajat până la finalul unui meci încheiat cu scorul de 39-23 pentru Danemarca, într-o sală arhiplină.

Ne regrupăm și strângem rândurile pentru a ne ridica împreună spre obiectivul pe care ni l-am propus.

Reclamă

Vom căuta să identificăm greșelile și să le eliminăm, atât în atac, îndeosebi în situațiile 1 la 1, cât și în apărare, refăcând forța unui bloc compact și rezistent.

Atitudinea din meciul cu Serbia este un exemplu că putem juca în viteză, eficient și spectaculos.

Urmează meciurile cu echipele calificate din grupa F, cu Germania, în 7 decembrie, de la 19:00, cu Japonia, în 9 decembrie și Polonia în 11 decembrie”, a scris FRH pe site-ul oficial.

Reclamă 4 / 0/3

Programul României din grupa principală de la Campionatul Mondial de handbal

Echipele calificate din Grupa E preliminară, printre care şi România, vor fi în aceeaşi grupă principală cu echipele calificate din Grupa F preliminară, anume Germania, Polonia şi Japonia.

România va da astfel peste Germania în primul meci, echipă care a intrat în grupa principală cu patru puncte. În următoarele două partide, „tricolorele” vor da piept cu Japonia, echipă fără puncte, şi cu Polonia, echipă care are două puncte în prezent.

Meciul cu Germania ar putea fi decisiv pentru România, deoarece în cazul în care vor pierde, „tricolorele” se vor distanţa la patru puncte de primele două locuri, care asigură prezenţa în sferturile competiţiei.

Danemarca rămâne marea favorită a grupei, astfel că este de aşteptat să câştige primul meci, cel cu Japonia. În acest context, „tricolorele” nu vor mai avea nicio şansă să se califice în sferturi, dacă vor pierde cu Germania primul meci.

Programul României din grupa principală de la Campionatul Mondial:

  • România – Germania, 7 decembrie, 19:00
  • România – Japonia, 9 decembrie, 16:30
  • România – Polonia, 11 decembrie, 19:00
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și