Închide meniul

Gheorghe Tadici, comportament golănesc surprins de camerele TV! A bruscat şi împins o jucătoare a Zalăului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 noiembrie 2021, 15:48

Gheorghe Tadici, comportament golănesc surprins de camerele TV! A bruscat şi împins o jucătoare a Zalăului

Gheorghe Tadici, suspendare uriașă

Hepta

Momentul a fost surprins de camerele TV. La scorul de 9-9, Vrabie a fost eliminată două minute, iar Tadici şi-a ieşit din minţi. A apucat-o pe aceasta de braţ şi a bruscat-o, înainte să o împingă pe jucătoare spre banca de rezerve.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tadici a continuat să urmărească meciul din etapa a noua a Ligii Florilor ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, în timp ce jucătoarele aflate pe bancă nici nu au avut curaj să privească înspre antrenorul care, în mod normal, ar trebui să fie din nou pedepsit.

Intră aici pentru a vedea nefericitul incident!

Gheorghe Tadici, suspendat 8 etape după un comportament golănesc

Gheorghe Tadici şi-a înjurat jucătoarele în meciul cu Rapid (26-24), disputat în septembrie, în Cupa României. El a fost suspendat 8 etape după comportamentul golănesc.

Atunci, într-un time-out, antrenorul de 69 de ani a adresat cuvinte grosolane către jucătoarele Zalăului, pe care le-a înjurat de mamă. „Dobitoacele dracu'” și „să vă ia dracu’!”, au fost expresiile folosite de veteranul Tadici.

Tadici şi-a cerut apoi scuze, explicând motivele care şi-a jignit elevele. „Domnule, te rog să mă crezi că deja mi-am cerut scuze în fața echipei, cu toate că două jucătoare m-au adus în halul ăsta din cauza greșelilor pe care le-au făcut pe teren. Repet, am vorbit cu fetele și mi-am cerut scuze.

Reclamă

Gheorghe Tadici şi-a cerut scuze: „Vreau să știți că mi s-a întâmplat o nenorocire în familie”

Dar am repetat de 100 de ori, practic, ceea ce trebuiau să facă pe teren, iar aceste două jucătoare făceau tot ca ele. M-au scos din minți și am cedat. De la 10-6 ajunsesem din cauza greșelilor acestor fete la 10-9.

Însă vreau să știți și care a fost motivul principal de am fost atât de încărcat și stresat emoțional, pe lângă faptul că am fost și foarte obosit.

Vreau să știți că mi s-a întâmplat o nenorocire în familie, iar eu am rămas lângă echipa mea să îmi disput meciurile. Abia apoi m-am dus să îmi înmormântez sora. Acest lucru l-am făcut joi la Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Vă spun dumneavoastră cum le spun și fetelor mele. În acest sport nu ai nuntă și nu ai înmormântare atunci când joci. Toți trebuie să ne sacrificăm pentru marea performanță. Eu am ales să rămân la echipa mea pentru acele meciuri. Iar apoi am plecat la Cluj să îmi înmormântez sora. Eu m-am ocupat aproape de tot din toate punctele de vedere”, a declarat Tadici pentru Prosport.

Recomandări
  • Gheorghe Tadici, comportament golănesc în timpul unui meci
  • Zalău – Vâlcea 21-20

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și