Închide meniul

Gyor a câştigat din nou Liga Campionilor, după cinci ani! Victorie fără emoţii în finala cu Bietigheim

Viviana Moraru Publicat: 2 iunie 2024, 21:54

Reclamă
Gyor a câştigat din nou Liga Campionilor, după cinci ani! Victorie fără emoţii în finala cu Bietigheim

Gyor a câştigat Liga Campionilor

Gyor a câştigat Liga Campionilor/ Profimedia

Gyor a câştigat Liga Campionilor, după ce a învins-o în finală pe Bietigheim, scor 30-23. Echipa din Ungaria şi-a trecut în palmares al şaselea trofeu, în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa. Finala a fost arbitrată de două românce, Cristina Lovin şi Simona Stancu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gyor a mai câştigat Liga Campionilor în 2013, 2014, 2017, 2018 şi 2019, iar în finala cu Bietigheim, scorul la pauza a fost de 17-12.

Gyor a câştigat Liga Campionilor

În timp ce Gyor a jucat a zecea finală din istoria clubului, formaţia germană Bietigheim, antrenată de Jakob Vetergaard, s-a aflat în premieră în ultima fază a Ligii Campionilor.

În meciul pentru medalia de bronz, tot duminică, Esbjerg – Metz, scor 37-33 (18-18).

În semifinalele Turneului Final Four de la Budapesta, Gyor a dispus de Esbjerg, scor 24-23 (13-9), iar Bietigheim a învins Metz, cu 36-29 (14-15).

Reclamă
Reclamă 4

În sferturile competiţiei a fost eliminată campioana României, CSM Bucureşti, în timp ce vicecampioana Rapid Bucureşti nu a trecut de grupe.

Trofeul a fost câştigat în ultimii trei ani de Vipers Kristiansand, care nu s-a calificat însă la Turneul Final Four de la Budapesta. În ceea ce priveşte turneul final, EHF a anunţat prelungirea pe încă trei ani a contractului de găzduire la Budapesta, unde se desfăşoară din 2014.

Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”

Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană. Neagu a spus că, în ansamblu, a fost un sezon bun, având în vedere că CSM Bucureşti a câştigat 3 trofee.

Reclamă

„Suntem bucuroase. Sigur, există dezamăgirea ratării Final Four, însă am câștigat trei trofee pe plan intern. Vedeți, există mai multe echipe care investesc, însă nu au performanțe similare. Per total, este un sezon reușit, chiar dacă ne apasă ratarea Final Four. Trei trofee anul trecut, trei trofee acum, sperăm să o ținem tot așa. Suntem obișnuiți cu schimbările, vor pleca șapte jucătoare, vor veni altele. Va fi un început de sezon complicat, vor fi și Jocurile Olimpice.

E greu să ajungi acolo, sunt multe echipe care investesc pe plan internațional. Clubul ne asigură toate condițiile pentru a performa. Cred că umbrim bucuria trofeelor pe plan intern, toată lumea își dorește să facem performanță în Champions League. Astăzi, trebuie doar să ne bucurăm de câștigarea titlului în Liga Florilor”, a spus Cristina Neagu după ce CSM Bucureşti a primit trofeul de campioană.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:50

Noutățile lunii Iulie în AntenaPLAY

18:46

„Poate fi Allianz Arena noua Pasadena?” Edi Iordănescu, mesaj ferm înainte de România – Olanda: „Nu vă lăsaţi înşelaţi!”

18:32

Răzvan Marin, înainte de România – Olanda: „Cine va intra pe teren, va da totul să califice echipa!”

18:15

LIVE TEXTFranţa – Belgia 0-0. Duel de foc pentru sferturile EURO 2024. Ofensivă totală a belgienilor în faţa naţionalei lui Mbappe

18:08

Cody Gakpo promite să-i facă viaţă grea lui Andrei Raţiu în România – Olanda. Cum i-a descris pe Ianis Hagi şi Dennis Man

18:08

Trădare uriaşă! Fostul jucător de la Dinamo a semnat cu CSA Steaua! Anunţul de ultimă oră făcut 

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și