Închide meniul

Handbalistele de la Vipers Kristiansand, campioane din nou în Champions League. Cristina Neagu a câştigat trofeul de golgheter

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 iunie 2022, 20:52

Handbalistele de la Vipers Kristiansand, campioane din nou în Champions League. Cristina Neagu a câştigat trofeul de golgheter

Vipers Kristiansand, campioană în Champions League. Cristina Neagu a primit titlul de golgheter

Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare din Champions League / Profimediaimages

  • Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare din Champions League
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Handbalistele de la Vipers Kristiansand sunt campioane din nou în Champions League. Norvegiencele au triumfat la Turneul Final Four de la Budapesta, după ce au învins-o pe Gyor ETO, în ultimul act.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi CSM Bucureşti nu a trecut de faza sferturilor de finală, Cristina Neagu a încheiat pe primul loc în topul celor mai bune marcatoare şi a câştigat trofeul de golgheter.

Gyor ETO – Vipers Kristiansand 31-33, în finala Champions League

Vipers s-a impus cu scorul de 33-31 (15-13) şi a cucerit al 2-lea trofeu din istoria clubului. Pentru Gyor, pivotul naţionalei României, Crina Pintea, a marcat 3 goluri.

Reclamă

Tot duminică, medalia de bronz a revenit echipei Metz Handball, scor 32-26 (18-12), cu Team Esbjerg, în finala mică a Ligii Campionilor, anunţă news.ro.

În semifinale, Gyor – Team Esbjerg, scor 32-27 (15-15), respectiv Metz Handball – Vipers Kristiansand, scor 27-33 (15-14).

Reclamă

Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare din Champions League

Aleasă şi în All Star Team, căpitanul naţionalei şi al CSM Bucureşti, Cristina Neagu, a încheiat pe locul 1 în topul marcatoarelor din Liga Campionilor, cu 110 goluri.

Podiumul clasamentului golgeterelor este ocupat, în ordine, de Cristina Neagu 110 goluri, Nora Mork (Vipers) 107 şi Henny Reistad (Team Esbjerg) 104 goluri.

În acest sezon, CSM Bucureşti nu a trecut de sferturile LC şi a pierdut titlul naţional la doar un punct diferenţă în favoarea Rapid Bucureşti, însă are şanse să primească un wild-card în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

CSM Bucureşti, fără 10 jucătoare după ratarea titlului în România

CSM Bucureşti pierde 10 jucătoare după ratarea titlului. Vicecampioană României a anunţat, că 10 jucătoare părăsesc lotul. Între acestea se numără Jelena Grubisic, care se şi retrage din activitate fiind însărcinată, Carmen Martin sau Eduarda Amorim.

Rapid a devenit noua campioană a României şi a cucerit primul titlu după o pauză de 19 ani. A încheiat la un punct peste CSM Bucureşti şi le-a „suflat” titlul „tigroaicelor”.

Partida cu Minaur Baia Mare a reprezentat şi ultimul meci în tricoul CSM Bucureşti pentru Jelena Grubisic, Carmen Martin, Eduarda Amorim, Yvette Broch, Samara Da Silva, Tess Wester, Barbara Lazovic, Martine Smeets, Denisa Vâlcan şi Diana Fînaru! CSM Bucureşti le mulţumeşte, pe această cale, pentru profesionalism şi pentru toată muncă depusă, pentru toate victoriile şi bucuriile oferite, pentru toate performanţele obţinute împreună şi le doreşte mult succes pe mai departe!”, a transmis CSM Bucureşti.

Cristina Neagu, acuzaţii incredibile

Cristina Neagu a făcut acuzaţii incredibile înaintea ultimei etape din Liga Naţională. Marea campioană a răbufnit la adresa rivalelor de la HC Zalău, pe care le acuză că „s-au dat la o parte” în confruntarea cu Rapid.

Cristina Neagu a ieşit la atac la scurt timp după ce CSM Bucureşti a învins-o pe HC Zalău, scor 26-24. Cu 4 etape în urmă, Zalău a pierdut clar duelul cu CS Rapid, scor 19-26.

Cu noi vă dați viața, cu alții vă dați ..la o parte. Și n-ar fi asta o problemă, dacă totul ar fi fair-play. La Zalău, câștigătoarea se stabilește dinainte.

Norocul nostru că am reușit să rezistăm, a câta oară, 7 contra 9. Oribil, jenant, iar handbalul nu merge într-o direcție bună. Proud of us girls”, a răbufnit Cristina Neagu.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSM Bucureşti a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Cine e starul care a venit să dea goluri lângă Cristina Neagu
Handbal • 25 mart., 17:53
CSM Bucureşti a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Cine e starul care a venit să dea goluri lângă Cristina Neagu
Cristina Neagu e gata de "războiul" cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor
Handbal • 24 mart., 19:38
Cristina Neagu e gata de „războiul” cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor: „Suntem all-in! Vrem în Final Four!”
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti - Krim 30 -24
Handbal • 24 mart., 18:53
FOTO
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti – Krim 30 -24: „Au calitate pentru Final Four!”
CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana
Handbal • 24 mart., 18:32
CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana
Krim - CSM Bucureşti 24-30
Handbal • 16 mart., 21:32
Krim – CSM Bucureşti 24-30. Cristina Neagu, premiată de preşedintele Sloveniei după o seară magică în Liga Campionilor