Închide meniul

CSM Bucureşti pierde 10 jucătoare după ratarea titlului! Numele uriaşe care părăsesc vicecampioana României

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 31 mai 2022, 17:29

CSM Bucureşti pierde 10 jucătoare după ratarea titlului! Numele uriaşe care părăsesc vicecampioana României

CSM Bucureşti pierde 10 jucătoare după ratarea titlului

Jucătoarele de la CSM Bucureşti, în timpul unui time out / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

CSM Bucureşti pierde 10 jucătoare după ratarea titlului. Vicecampioană României a anunţat, marţi, că 10 jucătoare părăsesc lotul. Între acestea se numără Jelena Grubisic, care se şi retrage din activitate fiind însărcinată, Carmen Martin sau Eduarda Amorim.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duminică, Rapid a devenit noua campioană a României şi a cucerit primul titlu după o pauză de 19 ani. A încheiat la un punct peste CSM Bucureşti şi le-a „suflat” titlul „tigroaicelor”.

CSM Bucureşti pierde 10 jucătoare după ratarea titlului

”Partida cu Minaur Baia Mare a reprezentat şi ultimul meci în tricoul CSM Bucureşti pentru Jelena Grubisic, Carmen Martin, Eduarda Amorim, Yvette Broch, Samara Da Silva, Tess Wester, Barbara Lazovic, Martine Smeets, Denisa Vâlcan şi Diana Fînaru! CSM Bucureşti le mulţumeşte, pe această cale, pentru profesionalism şi pentru toată muncă depusă, pentru toate victoriile şi bucuriile oferite, pentru toate performanţele obţinute împreună şi le doreşte mult succes pe mai departe!”, a transmis CSM Bucureşti.

Mulţumirile au mers şi către sponsori, dar mai ales fani, pentru încurajările din tot sezonul. ”Ne vedem sezonul viitor, mai puternici şi tot împreună!”, a mai notat CSM Bucureşti.

EXCLUSIV | Gheorghe Tadici o face praf pe Cristina Neagu

Gheorghe Tadici o face praf pe Cristina Neagu, după ce marea campioană a uimit pe toată lumea. Cea mai bună jucătoare a lumii din 2010, 2015, 2016 şi 2018 a lansat acuzaţii incredibile după HC Zalău – CSM Bucureşti 24-26, spunând că elevele lui Gheorghe Tadici „s-au dat la o parte” în confruntarea cu CS Rapid.

Reclamă

„Gestul ei m-a deranjat. Sunt una dintre persoanele care a lucrat cu ea. Nu de azi sau de ieri, ci din ziua în care a ajuns o mică vedetuţă. Caracterul ei este foarte dificil. Are asemenea reacţii în momentul în care întâlneşte jucătoare în campionatul României care încearcă să o oprească. A mai avut asemenea ieşiri. Nu fac bine. Eu am amendat acest lucru de ani de zile. Patru milioane de euro merg spre ele şi pentru ce? Pentru a câştiga campionatul sau Cupa? Au ratat multe obiective în ultimii 2-3 ani. Nu e prost cel care cere, ci cel care dă.

Sportul trebuie ajutat, dar ca să plăteşti aproape un miliard pe lună unei jucătoare care lucrează 2-3 ore pe zi… Dacă ar fi din bani privaţi, n-aş avea nimic. E naivitate. Eşti plătită din bugetul Capitalei. Frustrarea ei este că o echipă cu jucătoare de 19-24 de ani îndrăznesc să li se opună. Nu se califică în Final Four. Rămâne de văzut dacă e cea mai bună jucătoare din lume. N-au declarat-o specialiştii. Au fost jucătoare, sa fim serioşi, de-a lungul anilor… Popovici.. Nu-i ajunge nici la degetul mic Neagu!”, a declarat Gheorghe Tadici, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Cristina Neagu, acuzaţii incredibile

Cristina Neagu a făcut acuzaţii incredibile înaintea ultimei etape care va decide titlul în Liga Naţională. Marea campioană a răbufnit la adresa rivalelor de la HC Zalău, pe care le acuză că „s-au dat la o parte” în confruntarea cu CS Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Cristina Neagu a ieşit la atac la scurt timp după ce CSM Bucureşti a învins-o pe HC Zalău, scor 26-24. În urmă cu 4 etape, Zalău a pierdut clar duelul cu CS Rapid, scor 19-26.

„Cu noi vă dați viața, cu alții vă dați ..la o parte. Și n-ar fi asta o problemă, dacă totul ar fi fair-play. La Zalău, câștigătoarea se stabilește dinainte.

Norocul nostru că am reușit să rezistăm, a câta oară, 7 contra 9. Oribil, jenant, iar handbalul nu merge într-o direcție bună. Proud of us girls”, a răbufnit Cristina Neagu.

EXCLUSIV | Oana Manea, dezvăluri fabuloase după ce a câştigat titlul cu Rapid

Oana Manea a venit cu dezvăluiri fabuloase după ce a câştigat titlul cu Rapid. Chiar dacă îşi anunţase retragerea cu doi ani în urmă, pivotul care a făcut minuni la naţionala României a acceptat să se întoarcă pe parchet şi a contribuit la performanţa uriaşă obţinută de echipa de handbal din Giuleşti. A fost primul titlu al Rapidului după 19 ani.

Manea a fost invitata specială a lui Cătălin Oprişan la emisiunea AS.ro LIVE. A povestit ce discuţie a avut cu oficialii Rapidului la începutul sezonului şi cum a luat în calcul să renunţe la finalul anului trecut.

„Sincer, nu mă aşteptam! A fost ideea lui Bogdan (n.r. Bogdan Vasiliu). El m-a sunat şi mi-a zis să ajut un pic. I-am zis: ‘Bogdan, eşti conştient că stau de doi ani de zile, cu ce să vă ajut?’. Mi-a spus că are mare încredere în mine şi că pot să ajut. M-am dus acasă, m-am gândit, am vorbit cu soţul. Ce zici: ‘Ai vrea să joc cu Lefter pe spate?’. El, entuziasmat, a spus: ‘Da!’. Şi aşa ne-am gândit şi am dat un mesaj şi am zis că vin.

Mi-a fost foarte greu, cu toate că mă mai duceam pe la sală, dar nu este acelaşi efort. Mă dureau toate, am spus: ‘Doamne!’. În decembrie am zis: ‘Nu vrei să reziliem contractul? Nu mă mai ţin balamalele’. Acum sincer chiar mă simt bine fizic„, a declarat Oana Manea la AS.ro LIVE.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și