Închide meniul
Foto

Jucătorii de la FCSB au fost prezenți la CSM București – Esbjerg. „Tigroaicele”, susținute de vicecampionii României

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 7 mai 2023, 17:24

Jucătorii de la FCSB au fost prezenți la CSM București – Esbjerg. „Tigroaicele”, susținute de vicecampionii României

Jucătorii de la FCSB au fost prezenți la CSM București - Esbjerg

Foto: Antena Sport

Jucătorii de la FCSB au fost prezenți la CSM București – Esbjerg. „Tigroaicele” au fost susținute de vicecampionii României la fotbal, în Sala Polivalentă din București, la returul meciului din „sferturile” Ligii Campionilor la handbal feminin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În meciul tur, danezele au câștigat cu 32-28, astfel că CSM București a avut nevoie de sprijinul publicului pentru a reuși să întoarcă rezultatul.

Jucătorii de la FCSB au fost prezenți la CSM București – Esbjerg. „Tigroaicele”, susținute de vicecampionii României

FCSB are meci foarte important cu Sepsi, în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1, luni, de la ora 21:00, pe teren propriu. Astfel, fotbaliștii vicecampioanei au avut timp să vină și le susțină pe handbalistele de la CSM.

Pe imagini se observă cum fotbaliști precum Deian Sorescu, Andrei Cordea, Bilel Omrani, dar și oameni din staff, precum Elias Charalambous sau Mihai Stoica, urmăresc cu mare interes meciul și le susțin pe campioanele României la handbal feminin.

CSM Bucureşti s-a calificat direct în sferturile Ligii Campionilor

CSM Bucureşti s-a calificat direct în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce s-a clasat pe locul 2 în grupa A din competiţie. La finalul fazei grupelor, căpitanul CSM Bucureşti, Cristina Neagu, era golgeter, cu 105 goluri marcate, 1.015 în total, în competiţie. După meciul cu Team Esbjerg, Neagu a adunat 112 (1.022 goluri în total).

Reclamă

Vicecampioana en-titre are în palmares trei medalii în Liga Campionilor – aur la ediția din 2016 și bronz la cele din 2017 şi 2018.

Tot duminică a evoluat şi campioana Rapid Bucureşti în turul sferturilor de finală ale competiţiei, fiind învinsă pe teren propriu de deţinătoarea trofeului, Vipers, scor 31-25. Returul va avea loc în 6 mai, în Norvegia.

Rapid Bucureşti s-a calificat în sferturi, după ce a eliminat în faza play-off echipa Krim Ljubljana (24-29 şi 30-24).

Reclamă 4 / 0/3

În celelalte două partide tur din sferturi: FTC Budapesta – Metz Handball 26-32 şi Odense Handbold – Gyor 27-29.

Turneul Final4 va avea loc la Budapesta, în 3-4 iunie.

Emilie Arntzen, după cele 10 goluri marcate în Esbjerg – CSM Bucureşti 32-28: ”A fost un meci dur și așa ne place să fie”

Emilie Arntzen a vorbit după cele 10 goluri marcate în Esbjerg – CSM Bucureşti 32-28, din turul sferturilor Ligii Campionilor. Norvegianca a fost cea mai bună jucătoare a CSM-ului, în duelul cu Esbjerg.

Manşa retur se va disputa la Bucureşti, în 7 mai, pentru un loc la Turneul Final Four al Ligii Campionilor. Arntzen crede că putem reveni cu o victorie la cinci goluri diferență, în Sala Polivalentă.

”Normal că acum mă simt puțin dezamăgită că am pierdut. Știu că este o echipă bună și că va fi dificil să o învingem la cinci goluri diferență, dar nu o să încetăm să credem.

Așa cum a spus și Adi, cred că a fost un meci plăcut de urmărit, a fost un meci dur și așa ne place să fie. Trebuie să ne amintim că mai este un meci de jucat și cred că se poate întâmpla orice în acest meci și vom vedea duminică dacă vom fi mulțumiți sau nu”, a spus Arntzen, după Esbjerg – CSM Bucureşti 32-28.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
Vezi toate știrile
Citește și