Închide meniul

Krim Ljubljana – Rapid 29-24. Înfrângere drastică pentru campioana României, în manșa tur din play-off-ul pentru sferturile Ligii Campionilor!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 19 martie 2023, 16:25

Krim Ljubljana – Rapid 29-24. Înfrângere drastică pentru campioana României, în manșa tur din play-off-ul pentru sferturile Ligii Campionilor!

Rapid - Vipers, sold-out

Rapid este campioana României / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Krim Ljubljana – Rapid 29-24. Campioana României a pierdut în manşa tur din play-off-ul pentru sferturile Ligii Campionilor! Au condus la pauză în meciul din Slovenia, dar au avut o repriză secundă în care nu şi-au mai găsit ritmul şi au avut mari probleme

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Principalele marcatoare ale partidei au fost Radicevic 8 goluri, Stanko 8, pentru Krim, respectiv Kanor 5, Buceschi 4, Fernandez 4, pentru Rapid. Manşa retur va avea loc în 26 martie, la Bucureşti, pentru un loc în sferturile competiţiei.

Krim Ljubljana – Rapid 29-24

În celelalte dispute tur din optimi s-au înregistrat rezultatele: Storhamar – Odense 22-30 şi Buducnost – FTC Budapesta 24-28, iar ultimul meci de duminică este între Brest – Team Esbjerg.

În sferturile de finală s-au calificat direct primele două clasate din fiecare grupă, adică Vipers (23 puncte) şi CSM Bucureşti (22), din grupa A, respectiv Metz (25) şi Gyor (22), din grupa B.

La finalul fazei grupelor, căpitanul CSM Bucureşti, Cristina Neagu, era golgeter, cu 105 goluri marcate, 1.015 în total, în competiţie. Meciurile din sferturile de finală sunt programate în 29/30 aprilie şi 6/7 mai, iar Turneul Final4 va avea loc la Budapesta, în 3-4 iunie. Dacă trece de optimi, Rapid se va duela cu Vipers, iar CSM Bucureşti va întâlni Brest sau Team Esbjerg.

Reclamă

Trofeul este deţinut de formaţia norvegiană Vipers Kristiansand.

Krim Ljubljana – Rapid 29-24, în manșa tur din play-off-ul pentru sferturile Ligii Campionilor

Min. 60: Krim – Rapid 29-24. Final de meci!

Min. 57: Krim – Rapid 28-22. Româncele nu găsesc soluţii şi sunt „taxate” la fiecare fază.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 47: Krim – Rapid 22-18. Probleme tot mai mari pentru giuleştene. Echipa lui Rasmussen suferă, iar gazdele s-au distanţat la patru goluri.

Min. 39: Krim – Rapid 18-16. Campioana României trece printr-un moment greu. Adversarele s-au distanţat pe tabelă.

Min. 30: Finalul primei reprize! Rapid conduce cu 13-12 la pauză.

Min 1. A început meciul!

Danezul Rasmussen, venit de aproximativ o săptămână pe postul de antrenor la Rapid, a recunoscut faptul că nu a avut foarte mult timp pentru a pregăti partida tur împotriva celor de la Krim.

„Nu a fost o săptămână nemaipomenită pentru a pregăti meciul cu Krim, dar vom juca cât putem de bine. La meciul retur vom fi mult mai bine, vom avea timp mai mult. Trebuie să jucăm bine în apărare. Să o blocăm pe Daria Dmitrieva. Este un test important pentru noi. Mergem să ne facem jocul și să câștigăm. Vrem să câștigăm toate meciurile, dar este sport, uneori nu poți câștiga”, a declarat Rasmunssen.

Denisa Șandru: „Krim are o echipă cu jucătoare foarte bune!”

„Am realizat un lucru nemaipomenit până acum, dar vrem mai mult, vrem să ne calificăm mai departe. Meciul de la Ljubljana va fi foarte greu, ne dorim un rezultat bun, iar in retur, acasă, să obținem calificarea. 

Reclamă

Krim are o echipă cu jucătoare foarte bune, bătăioase, ne așteptăm la un meci dificil, dar și noi ne von ridica la nivelul competiției. La ora meciului vom fi pregătit.

Lucrurile sunt puțin diferite cu un antrenor nou, dar obiectivul rămâne același: să câștigăm mereu. Toți ne dorim să ajungem în Final Four”, a declarat Denisa Șandru, portarul celor de la Rapid.

„Sunt foarte mulțumit de modul în care s-au pregătit jucătoarele mele pentru meciul cu Rapid. Sunt foarte motivate, pline de energie. Rapid are alt antrenor, poate va veni cu o altă filozofie, vom vedea dacă a ajutat-o această schimbare. Suntem pregătiți pentru meci, suntem focusați pe noul mod de exprimare al adversarului”, a spus și Dragan Adzici, antrenorul celor de la Krim.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și