Închide meniul

Liga Campionilor la handbal feminin | Vipers – Rapid 30-30! Vicecampioana României, prestație de senzație în Norvegia

Alex Ioniță Publicat: 14 septembrie 2024, 18:59

Reclamă
Liga Campionilor la handbal feminin | Vipers – Rapid 30-30! Vicecampioana României, prestație de senzație în Norvegia

Liga Campionilor la handbal feminin | Vipers - Rapid 30-30!

Profimedia

Vipers – Rapid 30-30, în Liga Campionilor la handbal feminin. Vicecampioana României a făcut spectacol în Norvegia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Principalele marcatoare ale partidei au fost Abbingh 7 goluri, Roberts 5, Hove 4, pentru Vipers, respectiv Kassoma 6, Buceschi 5, Polman 4, Janjusevic 4, pentru Rapid.

Liga Campionilor la handbal feminin | Vipers – Rapid 30-30!

Etapa a II-a mai programează, duminică, partidele dintre HC Ludwigsburg – Gyor ETO, Buducnost – Brest şi Team Esbjerg – Odense Handbold, notează news.ro.

n primul meci din grupa B, Rapid Bucureşti a învins Buducnost, cu 32-27, iar în următoarea rundă va întâlni HC Ludwigsburg, pe teren propriu, în 22 septembrie.

În grupa A evoluează şi formaţiile CSM Bucureşti şi Gloria Bistriţa.

Reclamă
Reclamă

Primele două clasate în cele două grupe se califică direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 3-6 vor evolua în play-off, pentru alte patru locuri disponibile în sferturi, fază în care se va lupta pentru Turneul Final Four de la Budapesta (31 mai – 1 iunie).

Deţinătoarea trofeului este formaţia ungară Gyor ETO, care a câştigat în 2024 al şaselea trofeu.

Gloria Bistriţa, victorie uriaşă cu CSM Bucureşti în Liga Campionilor

Gloria Bistriţa a înregistrat o victorie uriaşă cu CSM Bucureşti, în Liga Campionilor la handbal feminin. Debutanta în cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa a dat de pământ cu echipa Cristinei Neagu.

Reclamă

Campioana CSM Bucureşti a fost învinsă, în deplasare, de formaţia Gloria Bistriţa, scor 30-26 (16-13), în primul meci din grupa A a Ligii Campionilor. Gloria a dominat partida de la un capăt la altul.

Echipa din Bistriţa a făcut spectacol în repriza secundă, când a condus chiar şi la şapte goluri distanţă (24-17). „Tigroaicele” au redus din diferenţă pe final, dar nu au putut evita eşecul categoric.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Kirdiaşeva 6 goluri, Rodriguez 6, Fujita 6, pentru Gloria, respectiv Omoregie 9, Arntzen 5, Neagu 4, pentru CSM Bucureşti. Chiar şi în absenţa jucătoarelor Cristina Laslo şi Nicoleta Dincă, Gloria Bistriţa a dat recital.

Cele două formaţii au mai avut o confruntare oficială în acest sezon, în 23 august, dar în Supercupa României, câştigată atunci de CSM, cu 28-27.

Sezonul 2024-2025 a început pentru căpitanul CSM, Cristina Neagu, de la borna 1.132 de goluri marcate în Liga Campionilor, faţă de cele 1.141 reuşite de Jovanka Radicevic, liderul acestui top all-time remarcat de EHF. După meciul cu Gloria, Neagu adună 1.136 goluri.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:41

Lando Norris, reacție fermă după dezastrul din calificările Marelui Premiu al Azerbaidjanului: „Imposibil!”

20:40

Petrolul – Farul LIVE TEXT (21:30). Duel de foc pe Ilie Oană. Gică Hagi caută să rupă seria negativă! Echipele de start

20:40

Metz – Gloria Bistrița 28-26, în Liga Campionilor la handbal feminin! Eșec la limită pentru elevele lui Florentin Pera

20:23

Suma uriașă încasată de Gigi Becali, în mai puțin de 24 de ore! Câte pachete s-au vândut pentru meciurile din Europa League

20:13

PAS Lamia – Kallithea 0-0 a fost LIVE în AntenaPLAY. Super Liga Greciei continuă duminică

19:57

LIVE VIDEOBenfica – Santa Clara, în AntenaPLAY de la 22:30. AVS – Rio Ave se joacă ACUM

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 „E absolut de neînţeles” Scoţienii l-au criticat dur pe antrenorul lui Rangers după ce au aflat decizia lui Ianis Hagi! 3 VIDEOJoshua Durksen a câştigat sprintul din Formula 2 de la Baku, LIVE în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică (10:35) 4 Aston Martin se transformă în “Red Bull 2.0”. Opinia lui Adrian Georgescu 5 Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a adus victoria echipei lui Kopic. „Câinii” au ajuns pe locul 3 în Liga 1! 6 Un jucător de la naţională e OUT în mandatul lui Mircea Lucescu! Ce i-a transmis selecţionerul României
Citește și