Închide meniul

Gloria Bistriţa, victorie uriaşă cu CSM Bucureşti în Liga Campionilor! Cristina Neagu, învinsă de debutantele competiţiei

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2024, 18:47

Reclamă
Gloria Bistriţa, victorie uriaşă cu CSM Bucureşti în Liga Campionilor! Cristina Neagu, învinsă de debutantele competiţiei

Gloria Bistriţa, victorie uriaşă cu CSM Bucureşti în Liga Campionilor

Cristina Neagu, un car de nervi / Profimediaimages

Gloria Bistriţa a înregistrat o victorie uriaşă cu CSM Bucureşti, în Liga Campionilor la handbal feminin. Debutanta în cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa a dat de pământ cu echipa Cristinei Neagu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana CSM Bucureşti a fost învins sâmbătă, în deplasare, de formaţia Gloria Bistriţa, scor 30-26 (16-13), în primul meci din grupa A a Ligii Campionilor. Gloria a dominat partida de la un capăt la altul.

Gloria Bistriţa, victorie uriaşă cu CSM Bucureşti în Liga Campionilor

Echipa din Bistriţa a făcut spectacol în repriza secundă, când a condus chiar şi la şapte goluri distanţă (24-17). „Tigroaicele” au redus din diferenţă pe final, dar nu au putut evita eşecul categoric.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Kirdiaşeva 6 goluri, Rodriguez 6, Fujita 6, pentru Gloria, respectiv Omoregie 9, Arntzen 5, Neagu 4, pentru CSM Bucureşti. Chiar şi în absenţa jucătoarelor Cristina Laslo şi Nicoleta Dincă, Gloria Bistriţa a dat recital.

Cele două formaţii au mai avut o confruntare oficială în acest sezon, în 23 august, dar în Supercupa României, câştigată atunci de CSM, cu 28-27.

Reclamă
Reclamă

Sezonul 2024-2025 a început pentru căpitanul CSM, Cristina Neagu, de la borna 1.132 de goluri marcate în Liga Campionilor, faţă de cele 1.141 reuşite de Jovanka Radicevic, liderul acestui top all-time remarcat de EHF. După meciul cu Gloria, Neagu adună 1.136 goluri.

În grupa A mai sunt programate în runda inaugurală partidele dintre FTC Budapesta – Nykobing Falster Handboldclub, Podravka Koprivnica – Krim Ljubljana şi Storhamar Handball Elite – Metz Handball, anunţă news.ro.

În etapa a II-a, CSM Bucureşti va juca pe teren propriu cu Storhamar (15 septembrie), iar Gloria Bistriţa în deplasare cu Metz (14 septembrie).

Reclamă

În grupa B a competiţiei joacă şi vicecampioana Rapid Bucureşti, care va debuta duminică, pe teren propriu, cu Buducnost.

Primele două clasate în cele două grupe se califică direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 3-6 vor evolua în play-off, pentru alte patru locuri disponibile în sferturi, fază în care se va lupta pentru Turneul Final Four de la Budapesta (31 mai – 1 iunie).

Deţinătoarea trofeului este formaţia ungară Gyor ETO, care a câştigat în 2024 al şaselea trofeu.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:39

VIDEOAdi Popa, dat pe spate de golul marcat de Dennis Man, în Kosovo – România 0-3: „Numai Messi dă așa!”

20:38

„Îl regreţi pe Daniel Bîrligea?” Marius Şumudică, prima reacţie după ce Dan Şucu a pierdut „războiul” cu Gigi Becali

19:50

EXCLUSIVAvertismentul lui Gică Popescu, după Kosovo – România 0-3: „Nu ştiu de ce, dar cred că este principalul pericol pentru noi!”

19:33

Dan Petrescu primește întăriri după ce l-a pierdut pe Daniel Bîrligea! Gianluca Di Marzio a făcut anunțul

19:12

„Din România îi va fi greu!” Adi Popa, avertisment pentru Ianis Hagi: „Sunt jucători care au făcut asta!”

19:01

Lituanienii au pierdut cu Cipru, dar nu se tem de România. Mesaj de luptă înainte de meci: „Vom merge să câștigăm!”

1 VIDEOKosovo – România 0-3. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026. Man, Răzvan Marin şi Drăguş, decisivi 2 Foto„Mută munții în continuare!” Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro 3 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 4 FotoMaria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024. Rusoaica, pe locul şase într-un clasament condus de Ion Ţiriac 5 FotoAntrenamentul oficial al naţionalei a fost oprit! Ce s-a întâmplat pe stadionul din Priştina înainte de meciul cu Kosovo 6 Scoțienii, anunț final despre viitorul lui Ianis Hagi! Adevăratul motiv pentru care nu s-a produs transferul la Rapid
Citește și