Închide meniul
Video

Marius Şumudică, şef de galerie în Rapid – Storhamar 27-25: „Ca să vadă toţi steliştii, cât de ai dracu-s rapidiştii”. „Şumi” a făcut senzaţie în Sala Polivalentă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 octombrie 2022, 16:57

Marius Şumudică, şef de galerie în Rapid - Storhamar

Marius Şumudică, prezent la meciul dintre Rapid şi Storhamar/AS.ro

Marius Şumudică a fost şef de galerie în victoria celor de la Rapid cu Storhamar. Antrenorul celor de la Al Raed a fost unul dintre susţinătorii campioanei României, în meciul din grupa de Liga Campionilor la handbal feminin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a fost însoţit de soţia sa, la meciul ce s-a disputat în Sala Polivalentă din Bucureşti. Antrenorul le-a purtat noroc giuleştencelor, care au obţinut a patra victorie din grupă.

Marius Şumudică, şef de galerie în victoria celor de la Rapid cu Stormahar

Marius Şumudică s-a aflat în tribunele Sălii Polivalente, şi şi-a susţinut vehement echipa de suflet. Antrenorul a fost echipat cu un fular în culorile vişinii, pe care l-a fluturat la finalul meciului.

Şumudică a cântat cot la cot cu fanii Rapidului, şi s-a arătat extrem de bucuros de rezultatul obţinut de campioana României: „Ca să vadă toţi steliştii, cât de-ai dracu-s rapidiştii”, a fost unul dintre versurile cântate de „Şumi”, alături de galeria giuleşteană.

La final, Marius Şumudică a rămas la o sesiune de fotografii alături de fani, pe scările Sălii Polivalente. În fotografii, antrenorul a afişat tot fularul pe care l-a avut şi în tribune.

Reclamă

Rapid Bucureşti, victorie cu Storhamar

Campioana en-titre la handbal feminin, Rapid Bucureşti, a învins duminică, pe teren propriu, formaţia norvegiană Storhamar Elite, scor 27-25 (14-15), în grupa B din Liga Campionilor.

Principalele marcatoare au fost Gutierrez 6 goluri, Badea 4, pentru Rapid, respectiv Jakobsen şi Abdula, câte 6 reuşite, pentru echipa nordică.

În primele partide din grupa B, campioana României a obţinut rezultatele: 31-27 cu Lokomotiva Zagreb, 32-32 cu Metz Handball, 33-26 cu Kastamonu Belediyesi GSK, 34-32 cu Team Esbjerg şi 30-30 cu Buducnost. După şase etape, campioana României are 10 puncte în clasament, la egalitate cu Gyor pe primele două locuri.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid Bucureşti va disputa următoarul meci abia în 3 decembrie, în deplasare cu Gyor, Liga Campionilor fiind întreruptă până atunci pentru Campionatul European.

În grupa A din competiţie joacă şi vicecampioana CSM Bucureşti, locul 3 după şase etape, anunţă news.ro.

Trofeul este deţinut de formaţia norvegiană Vipers Kristiansand.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și