Închide meniul

Mesajul lui Florentin Pera, după ce România a învins dramatic Spania: „Am crezut până în ultima secundă”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 noiembrie 2022, 21:42

Mesajul lui Florentin Pera, după ce România a învins dramatic Spania: „Am crezut până în ultima secundă

Mesajul lui Florentin Pera, după România - Spania 28-17

Florentin Pera, bucurie după România - Spania 28-27/ Profimedia

Florentin Pera a oferit prima reacţie, după ce România a învins dramatic Spania, la Campionatul European de handbal feminin. Selecţionerul şi-a felicitat jucătoarele, după succesul obţinut în ultimele secunde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România continuă să spere la calificarea în faza următoare a competiţiei, după ce a învins in extremis Spania. Bianca Bazaliu a marcat golul victoriei, în ultimele secunde ale partidei.

Mesajul lui Florentin Pera, după ce România a învins dramatic Spania

Florentin Pera a rămas cu picioarele pe pământ, după victoria obţinută de România la Campiontul European. Selecţionerul speră ca şi în partidele viitoare sportivele să menţină acelaşi ritm. Totodată, Pera a avut un mesaj special şi pentru suporteri, care şi-au manifestat susţinerea pentru românce pe parcursul întregului turneu final.

„Victoria cu Spania reprezintă un rezultat important pentru România, aspect ce generează încredere echipei în vederea următoarelor meciuri. Îmi felicit fetele pentru faptul că nu au cedat și au crezut în victorie până în ultima secundă, totodată vreau să mulțumesc suporterilor care ne-au susținut și ne dorim să le oferim în continuare motive de bucurie.

Trebuie să rămânem echilibrați și concentrați pentru următorul meci, să jucăm cu inima pentru suporterii echipei naționale în meciul cu Muntenegru. Mă bucură atitudinea, angajamentul echipei și faptul că avem sportive care se pot lupta la cel mai înalt nivel. Acest rezultat confirmă atmosfera pozitivă din cadrul lotului, lucru care îmi conferă încredere absolută în potențialul acestei echipe”, a declarat Florentin Pera, citat de Digi Sport.

Reclamă

În următoarea partidă, România se va duela cu Muntenegru. Meciul va avea loc marţi, de la ora 19:00.

Cum a reacţionat Bianca Bazaliu când a aflat că golul ei a devenit viral

Cum a reacţionat Bianca Bazaliu când a aflat că golul marcat în ultima secundă a meciului România – Spania, scor 28-27, a devenit viral. Handbalista în vârstă de 25 de ani a reuşit o execuţie miraculoasă la Campionatul European.

Asaltată cu mesaje de felicitare, Bianca Bazaliu a ţinut să îşi felicite coechipierele, care au făcut o partidă memorabilă. Sportiva tricoloră a avut un mesaj pentru fanii care îi scriu fără întrerupere pe reţelele sociale.

Reclamă 4 / 0/3

„Da, am auzit despre asta (n.r. că golul ei a făcut înconjurul lumii), este foarte tare. Cel mai tare, în primul rând, este că am reuşit să luăm cele două puncte şi sunt foarte mândru de echipă că am luptat până la final şi nu am reununţat. Vreau să le felicit şi să le mulţumesc.

Mă simt foarte onorată să am atâtea mesaje şi story-uri pe internet. Vreau să le mulţumesc tuturor, îmi pare rău că nu apuc să răspund la toate mesajele, dar cu siguranţă le-am citit şi vreau să le mulţumesc”, a declarat Bianca Bazaliu.

Recomandări
  • Florentin Pera, prima reacţie după România – Spania 28-27
  • Ce a declarat selecţionerul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și