Închide meniul

Mesajul scurt al Cristinei Neagu, după ce România s-a calificat la Campionatul Mondial de handbal

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 aprilie 2023, 0:18

Mesajul scurt al Cristinei Neagu, după ce România s-a calificat la Campionatul Mondial de handbal

Mesajul Cristinei Neagu, după ce România s-a calificat la Campionatul Mondial de handbal

Profimedia

Mesajul scurt al Cristinei Neagu, după ce România s-a calificat la Campionatul Mondial de handbal. Cristina Neagu a postat două imagini care au devenit virale într-un timp record.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala de handbal feminin a României s-a calificat la Campionatul Mondial de handbal, ce se va desfăşura în Danemarca, Norvegia şi Suedia, între 20 noiembrie şi 17 decembrie. Cea mai bună jucătoare a româniei, Cristina Neagu, a postat un mesaj scurt după victoria din Portugalia.

Mesajul scurt al Cristinei Neagu, după ce România s-a calificat la Campionatul Mondial de handbal

„Calificareeee” – este mesajul ce însoţeşte o fotografie de grup, dar şi una în care Cristina Neague apare alături de buna ei prietenă, Crina Pintea.

România s-a calificat fără probleme la CM2023, după returul cu Portugalia

Naţionala de handbal feminin a României a învins şi miercuri, la Paredes, reprezentativa Portugaliei, scor 28-24 (13-8), în manşa retur din faza play-off a Campionatului Mondial din 2023 şi s-a calificat la turneul final, pentru a 26-a oară în istorie.

Reclamă

Principalele marcatoare ale partidei au fost Santiago 5 goluri, Rodrigues 4, pentru Portugalia, respectiv Ostase 5 goluri, Pintea 4, Laslo 4, pentru România. În tur, tricolorele s-au impus la scor, cu 35-20 (19-12), iar cu dubla victorie obţine calificarea la turneul final al Campionatului Mondial.

Celelalte echipe europene calificate din play-off sunt Ucraina, Cehia, Germania, Slovenia, Croaţia, Serbia, Ungaria, Polonia, Spania. Campionatul Mondial va avea loc în premieră în trei ţări, Danemarca, Suedia şi Norvegia, între 29 noiembrie – 17 decembrie, cu 32 de echipe naţionale la start.

Europa are 16 locuri alocate, iar şase dintre acestea au fost ocupate direct de echipele naţiunilor gazdă, cărora li s-au alăturat Muntenegru, Franţa şi Olanda, în urma clasărilor la CE2022. România este singura naţiune din lume care a participat la toate ediţiile Campionatului Mondial, iar în 2023 va fi pentru a 26-a oară.

Adi Vasile, dezvăluiri unice despre Cristina Neagu: „E foarte bună. De cele mai multe ori câştigă!”

Adi Vasile a făcut dezvăluiri unice despre Cristina Neagu. Antrenorul de la CSM Bucureşti a spus că Neagu este foarte bună la tenis cu piciorul. Cristina Neagu are calităţi sportive de excepţie. Pe lângă prestaţiile stelare de la handbal, Cristina Neagu este talentată şi la alte sporturi. Adi Vasile spune că aceasta joacă foarte bine tenis cu piciorul.

Reclamă 4 / 0/3

„Da, e foarte bună (n.r.: la tenis cu piciorul). Joacă oriunde (n.r.: atât la fileu, cât și în spate). Când avem meci în deplasare și facem o activare înaintea meciului, jucăm de multe ori.

E deja un campionat de ani de zile, jucăm tenis de picior în trei și, de cele mai multe ori, câștigă echipa ei, ca să fiu sincer. Ea joacă cu Iulia și cu unul din maseuri, iar eu joc cu Ema și cu Eliza. Da, scorul e spre ele, asta e, ce să facem?”, a spus Adi Vasile la digisport.ro.

Recomandări
  • Mesajul scurt al Cristinei Neagu, după ce România s-a calificat la Campionatul Mondial de handbal
  • Cristina Neagu a postat o două imagini care au devenit virale într-un timp record

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și