Închide meniul

Mihai Stoica, replică genială pentru Cristina Neagu: „Cred că eşti mai bună decât vreo 3 de la FCSB”

Publicat: 13 septembrie 2024, 9:33

Reclamă
Mihai Stoica, replică genială pentru Cristina Neagu: „Cred că eşti mai bună decât vreo 3 de la FCSB

Mihai Stoica, replică genială pentru Cristina Neagu: "Cred că eşti mai bună decât vreo 3 de la FCSB"

Mihai Stoica şi Cristina Neague / Colaj Profimedia

Mihai Stoica a dezvăluit o replică genială pe care a avut-o pentru Cristina Neagu. Ajunsă la 36 de ani, marea handbalistă a anunţat că se va retrage din activitate la 36 de ani, după 25 de ani petrecuţi în handbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De patru ori cea mai bună jucătoare a lumii, Cristina Neagu a jucat la Activ Ploieşti, Rulmentul Braşov, Oltchim Rm. Vâlcea, Buducnost şi CSM Bucureşti.

Mihai Stoica, replică genială pentru Cristina Neagu: „Cred că eşti mai bună decât vreo 3 de la FCSB”

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB, a vorbit despre perioada în care Cristina Neagu se recupera după o accidentare, chiar la baza roş-albaştrilor, şi a dezvăluit o întâmplare genială:

„Perioada de după operaţii a petrecut-o la noi. O sportivă de excepţie şi o persoană foarte plăcută. Cel puţin noi doi… a fost o chimie extraordinară. La un moment dat i-am zis, când am văzut că loveşte mingea cu piciorul, i-am zis: Cristino, cred că eşti mai bună decât vreo 3 de la noi.

O sportivă de excepţie. Orice sport ar fi făcut, cred că era… de cel puţin patru ori cea mai bună sportivă din lume. Uriaşă sportivă. Uriaşă”, a declarat Mihai Stoica, la primasport.ro.

Reclamă
Reclamă

Cristina Neagu a anunţat care este cel mai mare regret al carierei

Cristina Neagu a cucerit două medalii de bronz alături de echipa naţională, la Campionatul Mondial din 2015 şi la Campionatul European din 2010. Aceasta a fost căpitanul „tricolorelor” timp de şapte ani, din 2016 şi până în momentul retragerii, în toamna lui 2023.

Neagu a recunoscut că cel mai mare regret al carierei rămâne faptul că nu a cucerit o medalie de aur alături de echipa naţională, fiind de părere că a fost extrem de aproape de a deveni campioană mondială în 2015. La momentul respectiv, România era eliminată în semifinale de Norvegia, după un meci de mare luptă. Ulterior, „tricolorele” se impuneau clar în „finala mică”, în faţa Poloniei, scor 31-22.

„Nu știu dacă l-aș numi neapărat regret, ca sportiv vrei mereu mai mult. Am fost aproape cu echipa națională în 2015, cred că puteam fi campioane mondiale, puteam să câștigăm acea semifinală, nu a fost să fie.

Reclamă

Cel mai mare vis al meu a fost să câștig o medalie de aur cu echipa națională, nu a fost să fie. Am jucat 18 ani pentru națională. E un regret și nu e, pentru că de fiecare dată când am intrat pe teren am dat tot ce am putut”, a declarat Cristina Neagu, conform digisport.ro.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:27

Arouca – Sporting LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Campioana vrea să își continue seria perfectă în Liga Portugal

15:57

LIVE VIDEOA doua se sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Azerbaidjanului este în AntenaPLAY! Max Verstappen, cel mai rapid în FP1

15:21

FCSB, anunţ despre pachetele pentru meciurile din Europa League! Când se vor pune în vânzare şi costă

14:46

VIDEOCalificările etapei de Formula 2 din Azerbaidjan au fost în AntenaPLAY! Richard Verschoor, cel mai rapid pilot

14:45

FotoDavid Beckham, prezent la înmormântarea lui Sven-Goran Eriksson! Fostul mare antrenor, condus pe ultimul drum de 600 de oameni

14:31

„E zero!” Marian Iancu l-a făcut praf pe Viorel Moldovan. Discurs dur la adresa conducerii Rapidului: „Un avatar al lui Şucu”

1 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 2 Ce a putut să răspundă Toni Nadal când a fost întrebat cine este GOAT-ul între Djokovic, Nadal şi Federer 3 Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Salariul uriaş pe care îl primeşte la Universitatea Craiova 4 Gabi Tamaş a râs de Alexandru Mitriţă: „El e bad boy? Eu ce mai sunt? Eu am spart un termopan, el nu a făcut nimic” 5 FotoAdelina Chivu şi Mihai Morar prezintă X Factor România 6 Răzvan Burleanu, noul vicepreşedinte al COSR. Mihai Covaliu a fost unic candidat pentru postul de preşedinte
Citește și