Închide meniul

Norvegia s-a calificat dramatic în finala Campionatului Mondial! Victorie cu Danemarca, după un gol marcat în ultima secundă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 decembrie 2023, 21:25

Norvegia s-a calificat dramatic în finala Campionatului Mondial! Victorie cu Danemarca, după un gol marcat în ultima secundă

Norvegia s-a calificat dramatic în finala Campionatului Mondial

Jucătoarele Norvegiei, după semifinala cu Danemarca/ Profimedia

Norvegia s-a calificat dramatic în finala Campionatului Mondial, după ce a învins Danemarca cu un gol marcat în ultima secundă a prelungirilor, scor 29-28.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Norvegia se va lupta pentru titlul mondial cu învingătoarea din cealaltă semifinală, în care se întâlnesc Suedia şi Franţa.

Norvegia s-a calificat dramatic în finala Campionatului Mondial

Danemarca a avut un avans de cinci goluri, la pauza meciului cu Norvegia, din semifinalele Campionatului Mondial. După primele 30 de minute, danezele conduceau cu scorul de 14 – 9. După pauză, Norvegia a marcat imediat trei goluri, şi s-a apropiat pe tabela de marcaj.

Cu câteva minute înainte de final, Danemarca avea un avans de două goluri, însă Norvegia a revenit şi a reuşit să egaleze situaţia la 23.

S-a trecut astfel în prelungiri. Norvegia a condus constant pe tabela de marcaj, Danemarca reuşind să egaleze până aproape de final. În ultima secundă însă, Norvegia a reuşit să marcheze prin Reistad, care a punctat superb.

Reclamă

Arbitrajul video a intervenit pentru a analiza golul marcat de Norvegia, însă naţionala lui Jensen s-a putut bucura de victorie, golul fiind validat.

Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea de la naţională, după Campionatul Mondial

Cristina Neagu şi-a anunţat, din nou, retragerea de la naţională, după Campionatul Mondial. Interul stânga de la CSM Bucureşti şi-a luat adio de la echipa naţională, după ce România şi-a încheiat parcursul de la turneul final.

În privinţa parcursului de la Mondial, Cristina Neagu a declarat că turneul final a fost unul ratat, deoarece România şi-a ratat obiectivul, acela de a se califica la turneul preolimpic.

Reclamă 4 / 0/3

„Un alt turneu final ratat, nu ne-am îndeplinit obiectivul. Ne doream să fim măcar în sferturi, să accedem la turneul preolimpic, ăsta era obiectivul.

Dezamăgirea e foarte mare. Și pentru mine e foarte mare, pentru că nici nu am putut să joc la acest turneu. M-am accidentat, am făcut tot posibilul să mă recuperez, dar nu am reușit. Am încercat, pentru că știam cât de important era meciul cu Germania. Am încercat, dar nu am putut.

Ne-am abonat cumva la locul 12. Am avut o jucătoare senzațională, pe Lisa (n.r. Eliza Buceschi) și tot am terminat pe locul 12.

Eu îmi anunț oficial retragerea de la echipa națională dacă nu mai sunt șanse să ajungem la turneul preolimpic. Au fost 17 ani în care am jucat pentru echipa națională, în care am dat totul pentru echipa națională. Ce am reușit, mult, puțin… Două medalii, niște locuri patru și cinci. Dacă a fost mult sau puțin ne va spune timpul.

Eu am spus dinainte că e ultimul Campionat Mondial pentru mine și că-mi doresc să ajung la Jocurile Olimpice. Ar fi fost ceva extraordinar pentru cariera mea internațională. Luasem decizia dinainte”, a declarat Cristina Neagu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și