Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Oana Manea a antrenat la „baby-handbal”. „Mă strigau `Doamna pisică`”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 decembrie 2023, 15:54 / Actualizat: 11 decembrie 2023, 16:03

Oana Manea a antrenat la „baby-handbal. „Mă strigau `Doamna pisică`

Oana Manea a antrenat la "baby-handbal"

Oana Manea, în timpul unui meci - Hepta

Oana Manea a antrenat la „baby-handbal” la Dinamo şi a explicat la ce nivel de antrenament sunt copiii din România, faţă de cei din Danemarca, care ajung pentru prima oară în sala de handbal la 7 luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu ne putem compara cu Danemarca. Ei aduc copiii în sală la câteva luni, am rămas şocată. Vin la câteva luni să se joace cu mingea, să vadă sala. La noi nu cred că se va întâmpla asta. Am fost la noi, la Dinamo, la „baby handbal” şi a fost foarte dificil.

Oana Manea a antrenat la „baby-handbal”. „Mă strigau `Doamna pisică`”

Sincer, mie mi-au scos ficaţii, ei voiau să ne jucăm doar Şoarecele şi Pisica şi eu să fiu pisica şi să-i alerg. Asta la 4 ani. Ţinea o oră antrenamentul. Voiau la toaletă pe rând şi s-a dus ora. Nu ştiam cum să mă împart. Mi s-au părut prea mici.

Ei de-abia aşteptau să mă alerge. Strigau „Doamna Pisică”, tot alergau. Îi alergam, era un joc pentru ei. Am făcut asta 2-3 luni. Am spus că nu este de mine, e dificil. Dacă vrei să faci ceva, de acolo trebuie să porneşti. Să îi creşti de mici până la juniori”, a spus Oana Manea, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Oana Manea a anunţat cine va fi urmaşa Cristinei Neagu la naţionala României

Oana Manea a anunţat cine va fi urmaşa Cristinei Neagu la naţionala României, după ce interul stânga a anunţat că acesta este ultimul ei campionat mondial în tricoul naţionalei.

Reclamă

Diana Lixăndroiu este favorita fostului pivot al naţionalei. Jucătoarea de 18 ani ce evoluează în Liga 2, la CSM Slatina, şi, după ce a făcut furori la juniori, ea a marcat cinci goluri în duelul cu Danemarca, de la Mondiale, unde, în ultima parte a partidei, Florentin Pera a folosit mai multe rezerve.

Neagu a ajuns la 35 de ani şi în curând vom avea nevoie de o înlocuitoare pentru cea care a fost votată cea mai bună jucătoare a lumii în 2010, 2015, 206 şi 2018.

„Eu mi-aş dori, dar îi este greu dacă vine după trei săptămâni, nu de stat, ci de recuperare, dar e foarte greu când nu te antrenezi cu echipa. Poate 5-10 minute să ajute echipa, care e deficitară la aruncările de la 9 metri. Avem nevoie de aruncări de la 9 metri.

Reclamă 4 / 0/3

O cunosc pe Cristina Neagu, e un om care îşi doreşte mult performanţa, este un om foarte ambiţios şi iubeşte mult naţionala şi mereu şi-a dorit să facă un rezultat mare cu naţionala. O să-i fie greu, dar poate chiar din ambiţie să ajute echipa, sper să facă lucruri bune. Trage ca să aducă un rezultat cât mai bun la naţională.

Trebuie să ne adaptăm fără ea, toţi jucătorii se retrag, trebuie să promovăm ce vine din urmă. Mie mi-a plăcut foarte mult Lixăndroiu, dar trebuie mai mult jucată, trebuie mai mult finisată. Trebuie să vină un inter-stânga, mai e Sorina (Grozav), ne adaptăm”, a mai spus Oana Manea.

 

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și