Închide meniul

Florentin Pera, extrem de sincer după Danemarca – România 39-23! Ce nu a mers în jocul tricolorelor

Alex Masgras Publicat: 6 decembrie 2023, 9:15

Reclamă
Florentin Pera, extrem de sincer după Danemarca – România 39-23! Ce nu a mers în jocul tricolorelor

Florentin Pera a fost extrem de sincer după înfrângerea României cu Danemarca

Florentin Pera, în timpul meciului Danemarca - România / Profimedia

Florentin Pera a fost extrem de sincer după Danemarca – România 39-23! Tricolorele au pierdut ultimul meci al Grupei E de la Campioantul Mondial de handbal feminin, iar acum îşi îndreaptă atenţia către grupele principale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei pierdute fără drept de apel de România, Florentin Pera a explicat ce nu a mers în partida de marţi seară.

Florentin Pera, extrem de sincer după Danemarca – România 39-23!

În ciuda acestei înfrângeri categorice, Florentin Pera nu şi-a pierdut speranţa şi este convins că naţionala României va arăta mai bine la meciurile următoare:

„Am încercat să dăm totul, să jucăm cu inima. Am încercat să schimbăm ceva în echipa noastră. De asemenea, când Danemarca a avut un avantaj mare de cinci-șase goluri am încercat să mai fac schimbări, dar nu a mers.

Am pierdut meciul în prima repriză. Am avut câteva ocazii bune, ok, am ratat în câteva situații unu-la-unu.

Reclamă

Îmi pare rău pentru meci, dar asta e viața, trebuie să ne mobilizăm și să luptăm în continuare. Am încredere în jucătoarele mele. Avem echipă bună și putem juca mai bine”, a declarat Florentin Pera, potrivit sport.ro.

Programul României din grupa principală de la Campionatul Mondial de handbal

Echipele calificate din Grupa E preliminară, printre care şi România, vor fi în aceeaşi grupă principală cu echipele calificate din Grupa F preliminară, anume Germania, Polonia şi Japonia.

România va da astfel peste Germania în primul meci, echipă care a intrat în grupa principală cu patru puncte. În următoarele două partide, „tricolorele” vor da piept cu Japonia, echipă fără puncte, şi cu Polonia, echipă care are două puncte în prezent.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul cu Germania ar putea fi decisiv pentru România, deoarece în cazul în care vor pierde, „tricolorele” se vor distanţa la patru puncte de primele două locuri, care asigură prezenţa în sferturile competiţiei.

Danemarca rămâne marea favorită a grupei, astfel că este de aşteptat să câştige primul meci, cel cu Japonia. În acest context, „tricolorele” nu vor mai avea nicio şansă să se califice în sferturi, dacă vor pierde cu Germania primul meci.

Programul României din grupa principală de la Campionatul Mondial:

  • România – Germania, 7 decembrie, 19:00
  • România – Japonia, 9 decembrie, 16:30
  • România – Polonia, 11 decembrie, 19:00
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și