Închide meniul

Oficial | Crina Pintea s-a transferat la Gyor Eto. Primele declaraţii ale pivotului după ce a anunţat despărţirea de CSM Bucureşti

Antena Sport Publicat: 15 februarie 2021, 7:10

Oficial | Crina Pintea s-a transferat la Gyor Eto. Primele declaraţii ale pivotului după ce a anunţat despărţirea de CSM Bucureşti

ProfimediaImages

Crina Pintea pleacă de la CSM Bucureşti

  • Crina Pintea a câştigat Liga Campionilor cu Gyor
  • Pintea a ajuns la CSM Bucureşti în vara lui 2019

"Am amintiri frumoase de la Gyor, pentru că în jumătatea de an în care am mai evoluat acolo am câştigat totul cu fetele. Am câştigat Liga Campionilor cu echipa, acesta fiind cel mai mare succes din cariera mea până acum. Aştept cu nerăbdare să lucrăm împreună din vară, vreau să continui să câştig medalii", a spus handbalista.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Crina Pintea are 30 de ani şi a ajuns la CSM Bucureşti din vara anului 2019. Ea a mai evoluat la Paris 92, HC Zalău şi Thuringer.

Crina Pintea a câştigat Liga Campionilor cu Gyor

Pintea a mai jucat la Gyor pentru o scurtă perioadă în 2019. Românca a stat doar șase luni în componența maghiarelor, dar și-a îndeplinit marele vis al carierei. A câștigat Liga Campionilor.

Reclamă

Pintea a lipsit din lotul României de la Campionatul European disputat în luna decembrie. Ea fost depistată pozitiv cu noul coronavirus și nu a putut face deplasarea în Danemarca.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSM Bucureşti - Dunărea Brăila 35-35
Handbal • 19:11
CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie
Cristina Neagu e gata de "războiul" cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor
Handbal • 24 mart., 19:38
Cristina Neagu e gata de „războiul” cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor: „Suntem all-in! Vrem în Final Four!”
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti - Krim 30 -24
Handbal • 24 mart., 18:53
FOTO
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti – Krim 30 -24: „Au calitate pentru Final Four!”
CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana
Handbal • 24 mart., 18:32
CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana
Krim - CSM Bucureşti 24-30
Handbal • 16 mart., 21:32
Krim – CSM Bucureşti 24-30. Cristina Neagu, premiată de preşedintele Sloveniei după o seară magică în Liga Campionilor