Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Patricia Vizitiu, dezvăluiri dureroase! Ce probleme de sănătate a avut timp de ani de zile: „Cu gândul la umăr mi-am rupt genunchiul”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 29 noiembrie 2021, 11:27

Patricia Vizitiu, dezvăluiri dureroase! Ce probleme de sănătate a avut timp de ani de zile: „Cu gândul la umăr mi-am rupt genunchiul

Patricia Vizitiu, dezvăluiri de senzaţie

Captură Antena 1

Patricia Vizitiu a avut o carieră fabuloasă în handbal. A jucat la cele mai mari echipe din România, Oltchim, Rulmentul Braşov şi CSM Bucureşti, dar a făcut carieră şi în străinătate. Mai mult, interul-dreapta a scris istorie şi pentru echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patricia Vizitiu, dezvăluiri dureroase

Din 2008, au început însă problemele pentru Patricia Vizitiu. Chiar handbalista a dezvăluit la AS.RO LIVE, cu Cătălin Oprişan, ce probleme a avut la umărul stâng. Chiar dacă durerile au fost groaznice, Patricia nu a vrut să audă de operaţie. Şi când a avut probleme la genunchi a decis să nu îşi opereze umărul. Putea însemna finalul carierei. Vizitiu a avut aceeaşi problemă la umăr cu care s-a confruntat şi Cristina Neagu.

„În 2008, la Rulmentul am avut mari probleme la umărul stâng. Am făcut infiltraţii, trebuia să mă operez. Mi s-a spus că nu am nimic. Îmi era ruşine să spun că mă doare dcă medicii îmi spuseseră că nu am nimic. Din cauza durerii am început să arunc şi mai jos, ca să nu duc braţul sus. Nu o s-o uit pe doamna Târcă, îi mulţumesc din toată inima pentru tot ce a făcut pentru mine. Îmi era ruşine să spun că mă doare umărul. Eram în lotul pentru Olimpiada de la Beijing, să ne ducem să mai jucăm un meci de calificare. Cu gândul la umăr, mi-am rupt genunchiul. Mi s-a spus în Franţa dacă vreau să operez şi umărul dacă tot mă operez la picior, dar nu am vrut”, a spus Patricia Vizitiu la AS.RO LIVE cu Cătălin Oprişan.

Citește și:

Cum s-a apucat de handbal Patricia Vizitiu

Patricia Vizitiu a povestit şi cum s-a apucat de handbal. Recunoaşte că l-a început nu i-a plăcut acest sport şi că a avut şi noroc la primul trial la care a participat. Concurenţa era uriaşă. „Cu handbalul a fost o pură întâmplare. A venit profesorul meu de sport în clasă şi mi-a spus tu eşti bună de handbal că eşti înaltă. Am zis că handbalul nu-mi place deloc. eram chiar în blugi la primul antrenament, m-am pus în poartă. Ce stau eu, mie nu îmi place. Am zis să intru şi eu pe teren. Nu-mi plăcea că se juca doar într-o parte. Nu ştiam reguli.

După 3 săptămâni m-au luat la un trial la Bucureşti. Am plecat cu trenul de la Petroşani şi am jucat 5 meciuri într-o zi. Eu am zis că ies din prima. Am prins o zi atunci. Am jucta doar un an la Petroşani. Eu dădeam tare şi atât, nu ştiam reguli. Îmi spunea bunicul că nu am niciun talent. Bunicii mei au venit după mine. Voiam să plec la 10 ani. La 12 ani am plecat la Oltchim. A fost o ambiţie de-a mea. Le-am spus alor mei că vor mai auzi de mine. Am trecut prin schi, gimnastică şi tenis, dar am rămas la handbal. Pentru tenis eram prea bătrână la 10 ani şi pentru gimnastică prea înaltă. Eu am avut şi noroc. Nu dădeam pe colţuri la început. Dădeam tare şi pe centru”, a mai spus Patricia Vizitiu.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și