Închide meniul

Pierdere uriașă pentru CSM București! Crina Pintea și-a anunțat plecarea. Unde ajunge pivotul naționalei

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 februarie 2021, 10:55

Pierdere uriașă pentru CSM București! Crina Pintea și-a anunțat plecarea. Unde ajunge pivotul naționalei

Sport Pictures / Sabin Malisevschi via Hepta

Crina Pintea pleacă de la CSM București

Potrivit Pro Sport, Crina Pintea a refuzat propunerea de prelungire din partea celor de la CSM București. Sursa citată menționează că pivotul naționalei României va semna cu Gyor, una dintre marile favorite la câștigarea Ligii Campionilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Crina Pintea pleacă de la CSM București și semnează cu Gyor 

„Ideea este că acum sunt aici, îmi doresc foarte mult să-mi fac treaba până la final și cam atât. De restul, veți afla. Dar voi alege cu inima, întotdeauna”, declara Crina Pintea după victoria CSM-ului în Liga Campionilor cu Esbjerg

Pintea a mai jucat la Gyor pentru o scurtă perioadă în 2019. Românca a stat doar șase luni în componența maghiarelor, dar și-a îndeplinit marele vis al carierei. A câștigat Liga Campionilor.

Pintea a lipsit din lotul României de la Campionatul European disputat în luna decembrie. Ea fost depistată pozitiv cu noul coronavirus și nu a putut face deplasarea în Danemarca. 

CSM București se dezintegrează

Pe lângă Pintea, Adi Vasile o va pierde și pe Dragana Cvijic. Sârboaica a anunțat deja că pleacă la Krim Ljubljana. Cvijic era la CSM București din 2018, când s-a transferat de la Vardar Skopje. 

Reclamă

CSM București se luptă pentru un nouă medalie de aur în Liga Campionilor. Handbalistele lui Adi Vasile au reușit o victorie crucială în ultimul meci de EHF, 28-26 cu Esbjerg. 

6 victorii, o remiză și 4 înfrângeri este parcursul CSM-ului în Grupa A din Liga Campionilor. Pentru CSM București urmează un duel de foc cu Metz, ocupanta locului secund în Grupa A.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și