Închide meniul

Porto – Dinamo 31-32. „Dulăii”, victorie dramatică în Liga Campionilor. Urmează meciul cu PSG

Antena Sport Publicat: 24 februarie 2022, 23:30

Reclamă
Porto – Dinamo 31-32. „Dulăii, victorie dramatică în Liga Campionilor. Urmează meciul cu PSG

Dinamo, victorie uriaşă la Porto

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Anterior, Dinamo Bucureşti a obţinut următoarele rezultate în grupa B: 32-29 cu Kielce, 30-41 cu PSG, 26-27 cu FC Porto, 32-36 şi 30-35 cu FC Barcelona, 27-28 şi 33-29 cu HC Motor, 31-29 şi 32-47 cu Veszprem, 30-37 şi 20-28 cu Flensburg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamoviştii vor întâlni la 3 martie echipa PSG, pe teren propriu. În clasamentul grupei, Dinamo ocupă penultima poziţie, cu 8 puncte, la egalitate cu ultima clasată, FC Porto.

Xavi Pascual a dezvăluit cum a devenit omul-trofeu de la FC Barcelona

Xavi Pascual a dezvăluit la AS.ro LIVE cum a devenit omul-trofeu de la FC Barcelona. În vârstă de 53 de ani, acesta este antrenorul cu cele mai multe trofee cucerite în ultimul deceniu în Europa, cu aceeași echipă.

”Da. M-a sunat…”Bună! Ce faci? Vino să antrenezi portari!” I-am spus „Îți bați joc de mine?” și mi-a zis „Nu, serios!”. Atunci te gândești la toate și îți spui: „Am familia aici, am copiii aici, am totul aranjat aici și acum îmi apare asta!”

Atunci cred că dacă aș fi luat singur această decizie, nu m-aș fi dus, aș fi rămas unde eram. Dar aș fi rămas cu un regret. Pentru asta ai nevoie de cineva care să fie lângă tine și să te înțeleagă. Asta a făcut soția mea. M-a împins. Mi-a spus: „Ce faci? Asta ți-ai dorit dintotdeauna. Dacă n-o să ne meargă bine, ne întoarcem acasă!” Asta voi prețui mereu la ea.

Reclamă
Reclamă 4

De aceea, când un jucător român se duce la un club german, cei din Germania îi spun să vină cu soția. Vrem să știm cum își petrece timpul liber, dacă are soție, copii. Și ea joacă, dar nu pe teren. Asta se spune. Jucătorul are mereu un rucsac. Rucsacul ăsta e familia, prietenii, tot ce îl înconjoară. Nu poți angaja un jucător fără să-i cunoști rucsacul”, a dezvăluit Xavi Pascual, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:07

„Sunt gata de orice!” Lando Norris, reacţie fermă după ce a fost cel mai rapid în primele antrenamente de la Silverstone

22:44

Germanii „au luat foc”, după faza controversată din meciul cu Spania, şi s-au năpustit asupra arbitrului: „Cel mai slab din lume”

22:30

LIVE TEXTPortugalia – Franţa 0-0. Duel stelar pentru semifinalele EURO 2024, între Cristiano Ronaldo şi Kylian Mbappe

22:18

Eliberat din închisoare, Bocciu a dezvăluit de ce a renunţat să mai fie liderul galeriei Rapidului: „Totul a fost o făcătură”

22:08

Pierderi uriaşe pentru Spania, după meciul nebun cu Germania! Patru jucători vor rata semifinala de la EURO 2024

21:58

Mihai Stoica a găsit o explicaţie uluitoare pentru ratările uriaşe ale lui Marius Ştefănescu! Motivul invocat de oficialul FCSB

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și