Închide meniul

Prima reacție din tabăra dinamoviștilor, după ce EHF i-a refuzat participarea în Liga Campionilor. ”Suntem prea mici pentru masa bogaților”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iunie 2020, 11:20

Prima reacție din tabăra dinamoviștilor, după ce EHF i-a refuzat participarea în Liga Campionilor. ”Suntem prea mici pentru masa bogaților”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Prima reacția din tabăra dinamoviștilor, după ce EHF i-a refuzat participarea în Liga Campionilor

Clubul din Ștefan cel Mare ajunsese în ultimele două sezoane în play-off-ul competiției, iar la ediția din acest an chiar trebuia să joace în optimi. Totodată, Dinamo a rămas singura echipă din Liga Campionilor fără vreun duel pierdut, după 12 partide. ”Dulăii” trebuiau să joace cu PSG în optimi, dar partidele au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Ștefan: ”Suntem prea mici pentru masa bogaților”

"Am aflat şi noi şi suntem total dezamăgiţi de decizia luată de EHF. Chiar ne-am strâns cu toţii, tot staff-ul tehnic şi administrativ să aşteptăm decizia. Din păcate, se pare că suntem prea mici pentru a urca şi noi la masa bogaţilor. Este dureros.

Ni se stinge un vis pe care ni l-am dorit cu toţii, cel mai bun sezon de Liga Campioilor al lui Dinamo Bucureşti fără înfrângere în acest sezon. Am avut un punctaj foarte bun, dar, din păcate, această decizie din punctul meu de vedere este nedreaptă. Mutările pe care le-am făcut, le-am făcut în special pentru grupele Ligii Campionilor, vă daţi seama că această veste ne-a dat planurile peste cap.

Noi am dori ca de săptămâna viitoare să ne strângem şi să respectăm acest protocol cu antrenamente în aer liber. Vom încerca să facem câteva meciuri de pregătire în vederea noului sezon", a spus Ștefan, pentru Telekom Sport.

CSM București primește din nou wildcard din partea EHF

Pentru al doilea an consecutiv CSM București a primit un wildcard din partea celor de la EHF. CSM a a avut emoții pentru această decizie, fiindcă sezonul din România s-a încheiat prematur din cauza pandemiei, iar FRH a decis ca SCM Râmnicu Vâlcea să încheie pe prima poziție.

Reclamă

În total, EHF a oferit nu mai puțin de șapte wildcard-uri: CSM București, Brest Bretagne, CSKA Moscova, FTC Rail Cargo, Bietigheim, Podravka Koprivnica și Krim Ljubljana.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:31 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și