Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Ramona Farcău, resemnată după ce România a fost învinsă de Insulele Feroe: „Nu ne mai surprinde nimic!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 martie 2023, 10:56

Ramona Farcău, resemnată după ce România a fost învinsă de Insulele Feroe: „Nu ne mai surprinde nimic!

Ramona Farcău, reacție după Insulele Feroe - România 28-26

Ramona Farcău, reacție după Insulele Feroe - România 28-26 / Antena Sport

Ramona Farcău s-a arătat resemnată după ce România a fost învinsă de Insulele Feroe, în preliminariile Campionatului European de handbal masculin. „Tricolorii” conduși de Xavi Pascual au suferit unul dintre cele mai rușinoase eșecuri din istoria naționalei. Selecționata noastră a pierdut duelul din deplasare, cu Insulele Feroe, scor 26-28.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ramona Farcău a fost dezamăgită după rezultatul umilitor înregistrat de România în etapa a 3-a din grupa 4 preliminară a Campionatului European din 2024.

Ramona Farcău, resemnată după ce România a fost învinsă de Insulele Feroe: „Nu ne mai surprinde nimic!”

Fosta mare handbalistă a României nu și-a putut ascunde supărarea și a recunoscut că nu o mai surprinde nimic când vine vorba de handbalul masculin din țara noastră.

România n-a mai participat la un Campionat European de peste 25 de ani. Invitată la emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Dan Pavel, Ramona Farcău a găsit principala cauză a situației dezastruoase a handbalului românesc, la nivel de națională.

Fosta jucătoare de la Oltchim și Dinamo spune că atenția trebuie îndreptată către dezvoltarea handbalului de la nivel de copii și juniori, pentru a avea rezultate pe viitor.

Reclamă

„La băieți, ultima noastră participare a fost în 1996, la un Campionat European. Deci lucrurile nu stau foarte bine pe segmentul masculin. Nu ne mai surprinde nimic.

Problema este mult mai profundă și pleacă de la nivelul copiilor și juniorilor. Acolo, dacă nu creștem nimic, atunci nici nu putem să avem pretenții să avem o națională cu care să batem tot”, a spus Ramona Farcău, la AS.ro LIVE.

România a fost învinsă de Insulele Feroe la handbal masculin! Prima înfrângere în fața feroezilor, indiferent de sport

Miercuri seară, România a fost învinsă de Insulele Feroe la handbal masculin, scor 26-28. Aceasta a fost prima înfrângere în fața feroezilor, indiferent de sport.

Reclamă 4 / 0/3

Naţionala de handbal masculin a României a fost învinsă miercuri, în deplasare, de reprezentativa Insulelor Feroe, scor 28-26 (15-9), în al treilea meci din grupa 4 preliminară a Campionatului European din 2024, anunță news.ro

Principalii marcatori tricolori au fost Tărîţă 6 goluri, Kuduz 5, iar de la gazde s-a remarcat Teigum 10.

Cealaltă partida din etapa a 3-a se va disputa joi, între Ucraina – Austria.

După trei etape, România are 2 puncte, după Austria (4), fiind urmată de Ucraina şi Insulele Feroe, tot cu 2.

În primele două dispute din grupa 4, jucătorii antrenaţi de Xavi Pascual au pierdut cu Austria (32-36) şi au învins Ucraina (34-26). Urmează disputa retur cu Insulele Feroe (11 martie) şi cele cu Austria (26 aprilie) şi cu Ucraina (30 aprilie).

Din cele 32 de echipe naţionale aflate la startul calificărilor, 20 vor obţine ”biletul” pentru turneul final din 2024, găzduit de Germania, între 10-28 ianuarie.

Patru echipe sunt calificate direct: gazda Germania, alături de medaliatele din 2022 – Suedia, Spania şi Danemarca.

Reclamă

Naţionala României a participat ultima dată la un turneu final de Campionat European la ediţia din 1996, când s-a clasat pe locul 9 din 12 echipe participante.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și